Julen är här.
Allmänt  ❤ 2013-11-30

 
 
Lite julkänsla i hemmet ;)
Men istället för att baka pepparkakor gör jag quiche, ratatouille och Tarte tatin...x
 

Mitt hemliga projekt.
Allmänt  ❤ 2013-11-21

 
 
De flesta kanske redan vet, men jag tänker ändå skriva det! Jag har varit med i en reklamfilm. Känns underbart att äntligen kunna säga det. Och känns helt otroligt att få betalt för att göra något man älskar!
I den här länken kan ni hitta reklamfilmen, http://www.ingahal.se/ . Men reklamen går också på bio, på play kanaler och på storbilds tvn över Åhlens. Min bild sitter också uppe på folktandvårdens kliniker i Värmland. YIPPY!!!
 
 
 
 

Prao
Allmänt  ❤ 2013-11-16



Nu den här veckan har det varit prao. Självklart var jag på second-hand affären "Myrorna". Det var jag och Patrik som var där. Det var jätte kul, även fast fötterna värkte efter dagarna. Sista dagen glömde jag att ge tillbaka min knapp så nu ligger den på bordet och väntar på nästa gång jag ska till myrorna!...x

Sista bilderna från Munchen...
Allmänt  ❤ 2013-11-09

 
Och så avslutar jag bloggandet från Munchen!
Jag låter bilder tala för sig själva...x
 

koncentrationslägret dachau
Allmänt  ❤ 2013-11-06

 
"Arbeta dig fri"
 
 
Statyn ska vissa fångarnas plågor. Syns kanske inte så väll men titta rickigt noga så ser du  de undernärda kropparna som vrider sig i plågor.
Inne i minneslunden....
En bild Elin tog
 
"Grave of many thousands unknown"
 
Jag valde att inte ta kort på allt t.ex gaskammaren eller ugnarna eftersom jag tyckte det var extremt jobbigt att vara kvar där inne. Var en kvinna som ställde sig i gaskammaren och log medans hennes man tog kort, tror inte att hon förstog vad det var för rum.
 

Lördag 26/10
Allmänt  ❤ 2013-11-03

 
Elin och jag vandrade runt i konstnärs området, så vackert. Dock om man är så dum som jag och bara tar med sig ett par klackskor till Tyskland så gör det ont att gå efter ett tag.... Sennare möte vi upp Elins kompis Karro och hennes syster. Vi gick och sätte oss i Englisher garten och åt glass. Vi stannade tills solen höll på att gå ner. Ner mörkret lag sig så gick jag och Elin på en natt öppen loppia. Helt klart bland de coolaste jag varit på. Tyvärr var det ganska populärt så det tog ungefär en timme att bara ta en runda, och så var det svin varmt. När vi var klara på loppis så tänkte vi se Rocky horror picture show, men det var två timmar kvar så vi gick hem och vänta. Tyvärr somna vi på soffan och det blev ingen bio....x