Lasse och Maja
Allmänt  ❤ 2019-01-20

 
I jul när Märta hälsade på mig och Clara så såg vi ju på “Shakespeare in love”, det stod mellan den och LasseMaja. Vi var alla väldigt kluvna men tillslut blev det Shakespeare in love. Men då kom Clara in och räddade mig dag, hennes julklapp till mig var nämligen biljetter till LasseMaja och hamletmysteriet 
 
 
Det var första gången jag var och såg något på Stora scenen på Dramaten. Jag har ju en tanke att jag vill se något på alla större scener i Stockholm och när jag gjort det ska jag ge mig på ALLA scener i Stockholm. 
 
 

Jag måste bara säga det här: barn suger. LasseMaja är ju såklart en barnföreställning i första hand men jag tycker att det ändå är en föreställning som alla har glädje av att se. Och jag vet inte hur, men jag och Clara blev omringade av dom värsta ungarna. Ungen framför oss klagade till sin farfar/morfar att jag och Clara pratade alldeles för högt. Men det var inte som om hon var tyst som en mus. Kunde inte sitta stil och bara bråkade med sin syster om en iphone. Värre än Ungar är ju föräldrar. Ungen bakom mig sa bara till sin mamma att hen inte kunde se så bra. Du började mamma passivt aggresivt prata om mig att en inte ska ha tofs på teater. Nästa gång, säg det till mig!  

Föreställningen var i alla fall väldigt bra och rolig för stora som små. Talangfulla skådespelare och ett roligt manus! Rekommenderar varmt.


Kreativa helgen
Allmänt  ❤ 2019-01-15

 
Jag vill börja med att säga Grattis och tack till Emil vars födelsedag gjorde att massa finna människor samlades i hans lägenhet för att fira.  
 
 
Födelsedagen var på fredagen och på lördagen vaknade vi i Maias vardagsrum. På vardagsrumsbordet hade Maia dukat upp till frukost när jag och Fanny sov. 
 
 
Efter frukosten var det bara att dra på sig kläderna och sticka ut för vi var ute på uppdrag. Fanny håller på och söker lite skolor till hösten och ska då göra en film till en av dom.  
 
 
ett klipp skulle det vara en glass. Och jag sa direkt att jag kunde hålla den och jag kanske ångra mig efter en liten stund... 
 
 
Filmen blev superbra, Fanny gjorde verkligen ett grymt jobb på den.  
 
 
Jag och Maia skapade på lite andra sätt. Jag försökte rita, men det går ju alltid lite sådär när jag ska göra det. 
 

En rosa röd jul
Allmänt  ❤ 2019-01-08

 

Elin hade bestämt sig att hennes julklappar till min skulle vara tema “Rosa-röda”. Och alla andra hängde bara på. 

 

Jul blev ganska vanlig och lugn i år. I år precis som alla andra orkar vi inte vänta på julafton och börjar fira den 23:e. Och varje år försöker jag få alla andra att lugna ner sig men till slut får jag nogoch vi öppnar alla julklappar, spelar julklappsspel, äter av julmaten osv. Men det blev en jättemysig kväll. Problemet är ju att julafton sen kommer känns det inte som jul (I och med att en egentligen redan firat kvällen innan). 25:e tog vi bussen till Säffle och firade jul om och om igen! 


Rollspelsklubben till undsättning
Allmänt  ❤ 2019-01-03

 
Jag bara bestämde mig för att hyllan i mitt rum inte höll måttet längre och behövde ett nytt lager färg. Och så blev det, jag ställde ut den på balkongen och var klar efter någon timme. Mamma sa lite skämtsamt att jag kanske skulle ge mig på listerna inne i sovrummet. Dom guldfärgade som får mig att vilja spy när jag tittar på dom.  
 
 
Jag spenderade 1 dygn inne i mitt rum, målade konstant och lyssnade på Rollspelsklubben (Tack Maia för tipset!). Nu är allt klart, rummet känns som helt nytt. 
 
 
Jag spenderade 1 dygn inne i mitt rum, målade konstant och lyssnade på Rollspelsklubben (Tack Maia för tipset!). Nu är allt klart, rummet känns som helt nytt.