Grease och Mojitos
Allmänt  ❤ 2017-07-31

 

 I fredags så var jag och Elin på Beyond Retro och shoppade, jag köpte nya byxor som skulle passa till min going out outfit. Sen fick vi gå tillbaka hem till Elin så att jag skulle hinna göra mig snygg. För jag var nämligen medbjuden på resturang för att fira Johannas pappas födelsedag (jag vet jag kraschar mina vänners familjers födelsedagar för mycket).

 

 
För att fira födelsedagen skulle vi äta på Kohpangan, en thairesturang som en kan gå vilsen i.

 

 

 Precis innan vi gick in så sa Johanna till mig att jag inte fick ta en Mojito, att jag var tvungen att testa något nytt. Den planen fall ju i bitar när vi såg vad "kävllens drink" var. 

 

 
Då fick tillochmed Johanna beställa en mojitos. För mig blev det vattenmelonmojito och Johanna tog banan mojito. När vi var klara på resturangen åkte vi tillbacka till Elin där vi mötte upp Clara och Miranda för att förfesta lite innan vi åkte till klubben colosseum. 
 

 
Roligt med Colosseum är att de har tre dansgolv (fast vi hittade bara två), dom har så en kan spela beer pong och har ett rum med bara tv-spel. Johanna dansar loss på dansgolvet där dom spelar schlagerlåtar. 

 


Clara
Allmänt  ❤ 2017-07-30

När det här blogginlägget kommer upp så jobbar du, så antagligen kommer du se det här en dag sent. Men bättre sent än aldrig. 
Idag är det din födelsedag Clara och det ska vi fira. Vi har firat det liten nu över dag, men du är värd så mycket mer. Så jag har rotat fram massa bilder på dig för att hylla dig idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanto
Allmänt  ❤ 2017-07-29

 

Torsdags vaknade jag och Elin tidigt av att det var fint väder, så vi åt snabbt upp vår frukost och gjorde oss iordning för att dra till Tanto och bada. 

 

 

Söderböna-looken

 

 

Jag och Elin la oss på bryggan vid Tanto och solade och badade samtidigt som vi väntade på att Johanna skulle sluta jobba och komma och joina oss. 

 

 

För sen när Johanna kom så badade hon och jag lite innan vi begav oss till Vapiano för att sen gå till standup klubben, Big ben. Där vi mötte upp Miranda! Det var massa engelsktalande komiker som körde, bland annat Al Pitcher som ägde!! Det blev en mycket lyckad kväll och det var så kul att få vara där med Johanna, Elin och Miranda.

 

 

Hej så länge jobbet
Allmänt  ❤ 2017-07-27

I tisdags tog jag mitt pick och pack, sa hej så länge till jobbet och drog till Stockholm. Jag anlände perfekt så att jag hann äta mat hos min syster innan jag och Johanna skulle mötas upp. För jag och Johanna hade bestämt oss för att vi skulle gå på Allsång på skansen.

 

 Jag har nämligen blvit en sån person som tycker att program som Allsång är så himla trevligt. Och att Sanna är en så bra programledare. #snartpensionär


Netflix love
Allmänt  ❤ 2017-07-25

På mina lediga dagar har jag inte haft så mycket att göra så jag började leta efter lite nya serier. Och jag var inte besviken med vad jag hittade. Och nu tänkte jag tipsa andra som är uttråkade och behöver en ny bra serie, så här kommer dom:
 
A series of unfortunate events
Bildresultat för a series of unfortunate events netflix
 
Jag älskade filmen "syskonen Baudelaires olycksaliga liv" när jag var liten. Tittade om på den flera gånger. Så när jag såg att dom gjort om filmen till en serie blev jag överlycklig! Och ännu gladare när jag såg att Neil Patrick Harris skulle spela rollen som Count Olaf. Jag slängde mig på sängen och satte på serien direkt! Grunden till historian är samma som filmen, men dom har lekt runt lite med formatet och lagt till en ny del till historian.
En återkommande sak är att som tittare blir en konstant uppmuntrad att sluta titta, att historien inte kommer sluta bra. Men en fortsätter titta för en någonsstans inom sig så måste en veta hur det slutar. Och jag tänker inte avslöja slutet eller vad jag kände för det, allt jag tänker säga är att det är en grym serie som alla borde se. 
 
Chewing gum 
 
Bildresultat för chewing gum netflix
 
Den här bara råkade jag klicka på och nu totalt älskar jag den! Det är en brittisk sitcom där en följer 24-åriga Tracey. Hon har växt upp i ett strängt religöst hus och är fortfarande oskuld, men vill inget mer än att förlora den och lära sig mer om världen. Likt "a series of unfortunate events" har dom lekt mycket med formen och bryter ofta fjärde väggen. Det är en jätterolig färgstark serie med spännade karaktärer. KOLLA PÅ DEN!!!

Elsa
Allmänt  ❤ 2017-07-24

 
I två helger nu har jag och mamma haft äran att passa sötaste Elsa! Men igår kväll kom husse och matte hem från USA och Elsa fick äntligen komma hem. Det har varit konstigt och roligt att vara runt någon som konstant vill ha ens uppmärksamhet. Men det går inte att strunta i någon som är som söt. Hejdå Elsa, hoppas vi ses snart! 

Trollet i skuggan
Allmänt  ❤ 2017-07-22

 
Pannkakan är en strand i grums som min mamma besökte jämnt när hon var liten. Nu när vi bor i Borgvik så är det ju inte så långt ditt, så jag, mamma och Elsa tog en liten roadtrip ditt. 
 
 
Jag var lite hängig, hade ont i huvudet och halsen. Så jag klarade inte av att sola för länge och bada vågade jag inte, ifall halsen skulle bli värre. Mesta tiden satt jag därför i skuggan en bit bort ifrån mamsen som sola, till och med Elsa låg på rygg och solade. Det var bara jag som satt som ett litet troll i skuggorna. 
 
 
Jag fick iallafall tid att läsa lite ur "Arvet efter dig". Än så länge älskar jag boken, men Clara har berättat att hon var besviken på slutet så jag är lite nervös. Efter ett tag gick solen i moln och vi tog vårt pick och pack och åkte tillbaka till Borgvik. 
 

#ALVA11ÅR
Allmänt  ❤ 2017-07-18

 
Clara var hemma i värmland nu i helgen så jag åkte till Karlstad i lördags för att umgås med snyggingen på bilden. Mat och mojitos i solen, en perfekt lördag! Super mysigt att umgås med Clara och delar av familjen Persson. Så sov jag över för nästa dag skulle vi fira en väldigt speciell tjej.
 
 
Alva, för hon fyllde 11 år!!!!!
 
 
Hela släkten var där, och vi firade tydligen Clara också (för hon är i stockholm och jobbar på sin födelsedag). Men det viste inte jag, så hon fick klara sig utan någon present just då. Alva däremot...
 
 
Hon fick en sån där "rolig" present från mig. Jag skriver rolig med citatstecken för att Alva och Claras mamma inte var lika road. 
 

Bokskogs musikalen
Allmänt  ❤ 2017-07-12

Bara några minuter från huset i Borgvik ligger det en bokskog. Det är en perfekt skog att gå i. Och bäst är det att lyssna på musikallåtar när en går där i skogen. Look down från Les miserables är perfekt när en går förbi det fallna trädet. 

 

 
Att joga/hoppa fram till two by two i en skog där ingen ser dig, älskart!
 
 
Det känns lite som om jag är med i min egna lilla musikal när blockar blommor tillbaks till huset.
 
 
Ibland önskar jag att livet var mer som en lycklig färgstark musikal.
 
 

Charlotte Löwensköld
Allmänt  ❤ 2017-07-08

Solen skinner och det ska bli en bra dag! Hur vet jag det? För jag ska på Västanå. En sommar tradition för mig och mamma!
Vid 12-tiden åkte vi mot Sunne för att shoppa lite och sen äta lunch. Vi åt lunch på ett ställe som heter Saffran och vitlök, och dom hade lasagne med quorn i som var sååå god!
 
 
När vi kändes oss klara i Sunne åkte vi ut till Rottneros park för att vandra runt lite där! Jag har inte varit där på väldigt länge, så det var himla mycket nostalgi för mig att gå runt i parken.
 
 
Mitt fina sällskap!!!
 
 
Även fast jag har sett klädmuseet på Berättarladan fler gånger så älskar jag fortfarande att gå runt där. Alla kläder är så vakert gjorda.
 
 
 
Jag bara måste säga, alla borde få se Charlotte Löwensköld! Den var galet bra, jag satt på helspänd flera gånger och verkligen levde mig in i föreställningen. Alla på scenen var så himla bra, så en blev så sugen på att gå upp och vara en del av föreställningen! SÅ BRA DAG!!!