Tillbaka i Bamses Värld
Allmänt  ❤ 2019-04-23

(null)

 

Efter sjukskrivning i ett halvår så är jag tillbaka. Tillbaka till att jobba och tillbaka i Bamses Värld. Jag började jobba långfredagen, första dagen på den nya säsongen på Kolmården. Parken var full av folk som ville se Bamse teatern och det var superkul att se så många ungar få träffa sin hjälte Bamse.

 

(null)

 

Det bästa var såklart att få träffa gamla och nya kollegor. Vi stöttar varandra och ser till alla mår bra. Hade det inte varit en sån stämning hade en nog inte orkat med jobbet. Så ja, Jag är tillbaka och det känns bra. Nu ska jag bara hålla tills resten av sommaren också! Heja mig!

 

Pannkakor med karamell och popcorn
Allmänt  ❤ 2019-04-17

(null)

 

Eftersom jag var i Norrköping på min födelsedag så sa Elin att hon ville ha mig helgen efter för sig själv. Hade ingen aning om vad vi skulle hitta på för något. Och så började dagen med Brunch!

 

(null)

 

Brunch på Greasy Spoon. Det godaste jag någonsin ätit, pannkakor med popcorn och karamellsås. Det var så gott att jag ville dansa av glädje. Wow, wow, wow!!!

 

(null)

 

Men jag hade fortfarande ingen aning om vad huvudattraktionen var. Elin började ge mig till ledtrådar som Gwyneth Paltrow och Judi Dench. Det var när hon sa Alexander Karim så insåg jag att vi skulle se nypremiären av "Shakespeare in love".

 

(null)
 

Det blev en jättefin dag med Brunch och premiär. Elin vet hur en ska göra mig riktigt jävla lycklig. 


Dansar med Annika
Allmänt  ❤ 2019-04-12

 

Jag var 16 år och Elin berättade för mig om Rocky Horror Picture Show. Och som en typisk lillasyster vill jag göra allt min syster gör och tycka om det hon tycker om. Och direkt så är jag frälst! En musikal som utmanar normer och är sååååå rolig. Spola fram 5 år och så spelas den här grymma musikalen På Östgötateatern. Teatern som Maia jobbar på.

 

 
Spola fram 5 år och så spelas den här grymma musikalen på Östgötateatern. Teatern som Maia jobbar på.
 
 
Det var självklart att vi skulle boka biljetter till det. Medtvingad blev såklart Fanny, för hon har aldrig sett Rocky horror Picture Show. Och hur perfekt är det inte att första gången få se den live.  
 
 
Föreställningen var väldigt intressant, dom har jobbat jättemycket med karaktärerna och att hitta något nytt hos dom som filmen kanske inte lyfter fram lika mycket. Föreställningen var fullspäckad av hintar som ibland flög överhuvudet på en och vissa som landade perfekt.  
 
 
Efter föreställningen var det efterfest på övervåningen. Ett koncept som dom testade på för första gången när vi var där. Bandet och skådespelarna spelade låtar tillsammans och showade. Det var så nytt så bandet och skådespelarna hade aldrig hunnit spelat ihop och vissa bestämde att dom skulle sjunga en viss låt på plats. Det var SÅ roligt och bra. Trots att en har sett hur talangfulla dom är som lyckas dom ändå överraska en ännu mer. 
 
 
Innan allt ska avrundas så spelar bandet “Time Warp” och alla ställer sig upp och dansar. Precis när låten slutar som hoppar skådespelerskan som spelade Annika (Janet) fram till oss. Hon hade sett oss och ville dansa tillsammans med oss men hann inte fram i tid. Men då hade vi massa tid att prata med henne om föreställningen och massa annat. Det blev en sååååå bra kväll!!! 
 

Pasta med hasselnötter
Allmänt  ❤ 2019-04-02

 
Jag älskar mat, inte alltid ett fan av att laga den. Jag behöver lugn och ro, ingen som springer runt mig. Behöver lyssna på en bra podd och först och främst ha lust att laga mat.
 
 
Men i födelsedags present fick jag en jättefin receptbok av pappas särbo. Och i den fanns det massa recept värda att prova. 
 
 
Så jag slängde på ett avsnitt av morgonpasset i P3 och började koka pasta. I det hade en sen i grädde, massa citron och basilika.
 
 

 Och som topp hade en rostade hasselnötter. Högt betyg från mig!!!