ESTET!
Allmänt  ❤ 2014-08-30





Så första veckan på gymnasiet är avklarad. I fredags hade vi bara en gestaltnings lektion och sen skulle vi se på klubbshow. På klubbshown introducerade alla i elevkåren sig och berättade om hur vi kan vara med och förbättra skolan. På klubbshown presenterade olika klubbar sig, t.ex "cupcake club" och helt ärligt vem skulle inte vilja vara medlem där. En anna klubb var " fun club" som efter allt var klar hade en poängjakt. Där var en av uppgifterna: att gå in i Tingvalla och skrika "Tingvalla suger" (som jag självklart var med och gjorde) för att få 50 poäng. En uppgift vara att spela upp döds scenen i " Titanic ".
Klassen gjorde så bra ifrån sig, stolt estetare...x

Nu händer det!
Allmänt  ❤ 2014-08-20

 
En bild från Säffleoperans facebook sida.
 
Nu händer allt på en gång! Skönheten och odjuret har premiär den 4:e Oktober, så nu är vi igång och tränar in alla underbara sånger och oförglömliga scener. Kändes orealistiskt att hålla i manuset och träffa alla duktiga skådespelare. Det här kommer bli helt otroligt och jag önskar nästa att jag kunde få se hela föreställningen, men att få stå på scenen som en del av ensamblen är nog ännu bättre. Du borde inte missa din chans att få se föreställningen. Den sennaste siffran jag hörde var att vi sålt 3000 biljetter, så skynda innan alla bra platser är bokade. 
Andra nyheter är att jag börjar skolan imorgon. Jag har redan fjärilar i magen och längtar efter att få träffa min klass! Mer nyheter som har med mig att göra kommer ut snart, ha koll på Säffle-Tidningen är allt jag säger.
 
Det här är länkar till reportage om Skönheten och odjuret...x
 l
 l
 l
 l
 v
 
 

Från Picknick i Parken
Allmänt  ❤ 2014-08-16

 
 
 
 
 

Pennor med katter på
Allmänt  ❤ 2014-08-16





Igår så åkte jag, Stina och Alice tidigt till Göteborg för att shoppa. Med en lite för stor hatt och brinnande plånböcker skyndade vi fram på Göteborgs gator. Det blev en underbar dag, men med shopping, bra sällskap och god mat kan inget bli fel. 
Med mig hem fick jag ett bar thights, block från lagerhaus, pennor med katter på och mycket mer.

Pollenchock och stjärnfall
Allmänt  ❤ 2014-08-07

Den 6:e augusti klockan 6 gick jag och Viktor in till top model introt och tog på oss rollen som konferancier.
Det löser sig var grymma, man försår varför de bli bokade på gig som "Folk och Rock".
Lite smyg kort på publiken.
Finaste Alice satt i publiken som stöd till en nervös konferancier.
Pojkbandspojkarna lyckades trycka ihop sig på scenen och leverera låt efter låt.
Får bara tacka Alice för de fina korten på mig och Viktor.
 
Maria spelade på slutet av dagen.
Men nu är det över och vi ser fram emot Picnickfestivalen den 13:e på Sillvenska klockan 6. Det är en första gång i säffle och något jag själv ser mycket fram emot! Hoppas ni alla kommer, jag lovar ni ångrar det inte...x
 

Fikahäng
Allmänt  ❤ 2014-08-04

 
Det är något speciellt med glädjen som uppstår när man möta vänner som man sällan träffar.
I lördags tog jag tåget in till karlstad med en ryggsäck fylld av marianne, muffins och en picknik filt. Med snabba steg tog jag mig till sandgrund där jag skulle möta några vänner från en teaterkurs. När alla fått sina kramar letade vi upp en fläck i skuggan där vi kunde lägga ut picknickfilten. Det känns helt otroligt att man kan sätta sig ner med människor som man inte sätt på nästan ett år och prata om allt möjligt. Det kändes som att det inte alls var ett år utan bara igår. Med grönt gräss och blå himmel så kunde inget gå fel. Tyvärr så slog min rädsla för djur till när vi blev omringad av ankor som försökte vara med på fikan. Tur att man har så bra vänner som får en att lugna ner sig. 
Glad och belåten åkte jag hem till Säffle. ...x

Stockholm
Allmänt  ❤ 2014-08-02

 
Den 29:e Juli vaknade jag lycklig och redo att ta tåget in till Stor stan, medans samtidigt i Munchen så gjorde sig stora systern redo att ta flyget hem från Tyskland. 
Väll i Stockholm gick vi runt i gamla stan, såg stolt på medans Pride flaggorna gav staden färg. Sen var det dags att möta stora syster på arlanda. 
 
Det blev mycket shopping och bra mat! 
Den bästa maten i Stockholm finns på Hermans trädgårds cafee, som på onsdagar har en hel vegansk buffee. Och medans man äter av den gudomliga maten kan man njuta av utsikten över vattnet eller den vackra trädgården där man kan sitta ute i när det är fint väder. Något jag tipsar starkt om! 
Det som följde med hem från Stockholm var: 3 Klänningar, ett par byxor, ansiktskräm, BB cream, en parfym från body shop och en stora syster...x

Festival skorna
Allmänt  ❤ 2014-08-02

 
 
Åh Äntligen! De perfekta skorna, de perfekta festival skorna. Jag har hittat dem och jag är helt förälskad. Roligt nog så är det ett sammarbete mellan Way out west och vagabond...x