Från UKM till UNO
Allmänt  ❤ 2015-01-30




Onsdag, direkt efter skolan så åkte vi (några från promotorerna) till SäffleOperans kostymföråd. Efter en halvtimme hade vi hitta vilka kostymer vi ska på en intervju för SäffleTidningen. I intervjun ska vi släppa årets tema och vart vi ska vara, någon mer än jag som är peppad? 

Fredag, första lektionen idag var teater, vi skulle lära oss om hur en sminkar sig äldre. Bland det roligaste vi har gjort i sminkkursen. Sen var det dans, som jag älskar! Dock så var jag så himla hungrig efteråt, så vi åkte till UNO och fika. Bra avslut på skolvecka!


Drömmar om vår
Allmänt  ❤ 2015-01-25





Drömmarna om våren började i torsdag, då jag och Clara tog en loppisrunda innan skolan. På Gengåvan hittade jag en mint grön kappa (sista bilden) för 85kr. Så himla snygg. Idag började jag dagen med att kombinera kläder att ha till den. Sen vägrade jag att ta av mig den så då blev det att åka till IKEA i den fantastiska kappan, dock var det lite kallt. Jag letade efter en sminkspegel och hittade den perfekta som nu, tack vare mamma, hänger uppe på väggen. Men nu bara längtar jag till våren så jag kan varje dag gå runt i kappan...x

Kap Verde
På semester  ❤ 2015-01-18

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I en lobby på Kap Verde
Allmänt  ❤ 2015-01-15

Nu sitter jag i lobbyn och väntar på en buss som kan ta oss till flygplatsen. Vi har varit här i två veckor, och det känns skönt att få komma hem. Längtar inte efter snön, men kompisarna! Nu när jag ändå inte gör något tänkte jag passa på att ladda upp lite bilder.