Mannen i mitt liv
Allmänt  ❤ 2017-06-30

Ja ni ser rätt! Jag har funnit min stora kärlek här i livet. Direkt vi såg varandra så sa det bara klick. Vi har inte känt varandra så länge, men jag bara vet att den här kärleken kommer vara för alltid. Bara jag tänker på honom så pirrar det lite i magen. Kära bloggläsare, låt mig presentera....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... SIGVARD!!!!
 
 
Han tycker om när vi solar tillsammans, att kela (ibland) och han älskar när jag gör mat åt honom. Vi ska till och med bo tillsammans hela sommarn och han får sova i min säng lite då och då. Ni kommer få se mycket av honom nu. Älskar dig Sigvard!!!

5332 vuxenpoäng till mig
Allmänt  ❤ 2017-06-28

För tillfället så har jag jobb, bor i hus och tar hand om en katt. Det är ju ändå 5332 vuxenpoäng till mig! Dock är det bara ett jobb nu över sommarn och huset och katten passar jag och mamma tillsammans. Men det jag ville få sagt med det här blogginlägget är ju att jag ska bo i sommarparadiset Borgvik nu hela sommarn. 
 
 
 
På en liten kulle omgiven av en skogsdunge ligger huset som jag ska spendera min sommar i. Ett riktigt litet Ernst hus om du frågar mig. Jag och mamma flyttade in i igår och idag är första dagen som jag ska sova ensam i huset. Mamma har nämligen någon sommarfest med jobb, så då är hon i Säffle. 
 
 

Work bitch
Allmänt  ❤ 2017-06-26

 
 
För lite mer än en vecka sen så slutade jag skolan, och nu har jag börjat jobba. Jag har jobbat mina 2 första pass på hemtjänsten, midsommarafton och midsommardagen. Making that money! Det har gått jättebra än så länge så jag hoppas att det går lika bra resten av sommaren. 
#Livetefterstudenten

Skryt
Allmänt  ❤ 2017-06-24

Nu kommer (nog) det sista inlägget om studenten. Och varning, det här inlägget kommer endast innehålla skryt om vilka fina presenter jag fått. Så...
 
 
Bra att ha när en flyttar ifrån mamsen till hösten, Roger vet han!
 
 
Något annat som jag älskar är ju mumin, och lilla My. Så, som studentpresent gjorde min kusin Hanna det här underbara halsbandet. JAG ÄLSKAR DEN SÅ MYCKET!!!!! Vill aldrig ta av mig det, synd att en ska jobba på hemtjänsten i sommar då (en får inte ha på sig smycken). 
 
 
Den här coola muggen är från min faster och kusiner i Göteborg. Älskar mönstret och den är perfekt att hålla i. Längtar lite till att få sitta under en filt i höst med te i den här.
 
 
 
 
Och kolla vilken fin Björn Wiinblad vas jag fick av min släkt i grums. Så himla vacker!!! Tack till alla som på något sätt firade mig på min student. Det har betytt jättemycket för mig och jag är så tacksam. Nu kan livet efter studenten börja på riktigt!
 

På bal #2
Allmänt  ❤ 2017-06-22

 
För min del så räcker ju tydligen inte bara en bal, så dagen efter min bal så var jag baldejt.
 
 
Baldejt till den här sötnosen, hur fin är inte hon!?!?!?
 
 
Och det räcker inte att bara vara baldejt, utan jag tar på mig att vara lite balfotograf också. 
 
 
Men det är ju helt okej om en har så himla fina vänner.
 
 
 
Vackra Judit!!!
 
 
Skål för en jättefin kväll, tack för att jag fick vara din baldejt älskade Alice!
 

På bal #1
Allmänt  ❤ 2017-06-20

 
 
För exakt en vecka sen var jag på bal. IIIIIIHHHH!!!! Vi den här tiden satt jag och Elin i vardagsrummet och tittade på orange is the new black innan vi skulle börja sminka mig. Allt det känns så långt borta just nu. 
  
MINA BABES!!!
 
 
Känner en enorm kärlek till de här två! Kunde inte ha bett om snyggare baldejter.
 
 
Fina Märta!
 
 
Älsklingen! 
 
 
Tyckte våra överdelar matchade bra ihop.
 
 
Solen Sallie.
 
 
Vackra klassen tar den näst sista kortet tillsammans.
 
 
Sista kortet på endast teater.
 
 
När vi sen skulle åka gamal militär jeep till CCC började det såklart att regna, men vi hade inga sura minner för det. Det fick helt enkelt bara bli ett varv och sen direkt till röda mattan. 
 
 
 
 
 
Det blev en helt otrolig kväll med massa kort, god mat, trevligt sällskap och dansande. En kväll jag aldrig kommer att glömma.

Karin hjärta ESDT14
Allmänt  ❤ 2017-06-17

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några ord om dagen
Torsdagen den 15:e juni 2017 tog jag studenten... (OMG VA???) Gick upp töntigt tidigt för champangefrukost i Ellens underbart vackra trådgård. Åt frukost och skålade för dessa år tillsammans och allas lycka i framtiden. Spenderade den absolut sista tiden i skolan innan vi sprang ut till våra familjer för att sen åka flak. Jag bara måste säga att åka flak kan vara det roligaste någonsin. Få dansa och skrika-sjunga en sista gång med klassen. Tack finaste Sallie för att dokumenterade allt på flaket, för jag glömde helt bort det! Efter 2 timmars dansande så var det dags att åka till min motagning hemma i Säffle. Omringad av människor jag älskar så firade vi att jag äntligen är klar på gymnasiet och nu ska vidare.
 
Några ord till ESDT14
Efter 3 år som klassens envåldshärskare fick jag i torsdags abdikera. Jag har absolut älskat mina 3 år som härskare, även fast ni kanske inte alltid älskat mina härskartekniker. För jag har inte alltid varit den ultimata ledaren men jag vill bara säga att allt jag har gjort har jag gjort för er, även fast resultatet inte alltid blev det bästa. Det går inte att beskriva den kärleken jag känner för er och jag ska göra mitt bästa för att besöka er allihopa nu när ni försvinner till hösten. För jag skulle aldrig kunna släppa er, även om jag ville. Vi har delat så mycket tillsammans och jag kan inte tänka mig ett liv utan er. Gå nu ut och leva det ljuva livet.
 
Några ord till Karin
Du gjorde det, du tog dig igenom gymnasiet trots att du så ofta bara ville ge upp. Men kom ihåg att anledningen till att du klarade det är tack vare dina nära och kära som du har kunnat luta dig mot. Ta dom aldrig förgivet och var tacksam mot dom. För så länge du tar vara på dom kommer dom finnas kvar där för dig! Och med det vill jag bara tack er (ni vet vilka ni är) för att ni alltid uppmuntrar mig och ger mig lite reality checks då och då. Älskar er så!!!
 
 
 
 

Vilsen i Arvika
Allmänt  ❤ 2017-06-11

 
Jag har alltid varit väldigt stolt över det faktumet att jag planerar allt i detalj och har ett ganska bra lokalsinne. I onsdags blev jag motbevisad, av mig själv. Jag hade varit på kurs hela dagen som slutade 15:50 och 17:00 skulle Stage and performs studenter springa ut. Så efter kursen hoppade jag in i bilen och körde i racerfart till Arvika. Jag var där 5 minuter innan de skulle springa ut och jag började springa mot skolan. Visade sig att dom inte alls skulle springa ut från skolan utan från ett helt annat ställe. Fick fråga massa som gick förbi och det visade sig att de sprang ut från en plats ca 2 minuter från vart jag parkerat bilen.
 
 
Så jag kommer ditt, har missat första delen där studenterna sjungit och sprungit ut. Men dom håller fortfarande på för fullt att hänga på blommor och krimskrams runt studenterna.
 
 
Fina Moa fick såklart massa krammar!
 
 
Ungefär här ser Moa mig bakom kamera, hade kanske glömt att säga att jag skulle droppa förbi! Ojdå...
 
 
Goals par!!!
 
 
Stiliga Linus tog ju också Studenten, så han fick såklart också ett litet gosedjur runt halsen. Den enda som jag inte hittade var Nora, så hennes plastglas fick följa med hem igen.
 
 
Moa fick en sista kram innan jag tog bilen tillbaka till Säffle.
 
 
Jag måste säga att gå på Studenten kan vara det roligaste som finns. Att kunna vara med på någons stora dag och bara glädjas! Kan inte fatta att på torsdag är det min tur. IIIIIIIIIIHHH!!!!!!!!!!
 

Lata sjukdagar
Allmänt  ❤ 2017-06-10

 

Förra måndagen så började jag märka att jag hade lite ont i halsen. Efter det började jag bli snorig, jag är förkyld! Hela helgen har jag spenderat i sängen. Tittat på "Vi på Saltkråkan", absolut bästa och mysigaste en kan titta på när en är sjuk. Sen efter en hel dag i sängen blir iallafall jag alldeles för rastlös. Då fick jag för mig att måla mitt nattduksbord.

 

 

Hittade färg långt bak i någon hylla och började måla blommor och växter.

 

 

Blommorna blev inte så bra, men växterna tyckte jag blev ganska snyggt!

 

 

 

Elin
Allmänt  ❤ 2017-06-08

 
Gud vad jag hatade min syster när jag var liten. Så jobbig! Hon var äldre och kunde allt, och det tyckte jag var så jobbigt. Jag fick aldrig vara med och leka med henne och hennes kompisar (eller så var det i mitt huvud iallafall). Men sen när jag var ungefär 8 år insåg jag hur mycket jag älskar Elin. Jag kände mig cool när jag umgicks med henne och älskade att få vara runt henne. Hon tog med mig på massa roliga grejer och vi hade alltid jättekul.
 
 
Så tog Elin studenten och skulle flytta till Munchen och bo där i ett år. Du förståd jag verkligen hur mycket jag älskar Elin, för när vi släppte av henne på bussen så sprutade tårarna och slutade inte. Jag hade aldrig varit ifrån Elin på det sätten, så den hösten var jag så jädra ledsen. Så ledsen att mamma tillslut fick sätta mig på ett plan till Munchen. Ett halvår sennare fick mamma ännu en gång sätta mig på ett plan, denna gången till London för att möta upp Elin där. Det är svårt att hålla oss ifrån varandra.
 
 
Efter det har vi haft massa roliga, glada, ledsamma och jobbiga stunder. Hon är alltid varit den jag vänder mig till. Hon har alltid varit den jag vill berätta glada nyheter till först, för jag vet att hon alltid kommer vara uppriktigt glad för min skull. 
 
 
Nu bor hon i Stockholm, och hela jag längtar tills vi ska träffas igen. Tack och lov så kommer hon hem nu på lördag och ska ta tag i min student. Elin lovade mig någon gång efter att hennes studenten att när det var min tur skulle hon ta ledigt hela min studentvecka och planera allt. Och nu ska hon göra just det! Tack Elin för att du alltid finns där och hjälper mig. Tack för att du alltid vet vad jag behöver höra. Tack för att du är den bästa systern en tjej kan be om! 
 
 
 
 

Majmånad
Allmänt  ❤ 2017-06-05

Majmånad har varit en månad då massa bra grejer har hänt. Så nu tänkte jag sammanfatta hela månaden i ett blogginlägg. 
 
Bästa med Maj
 
Allt roligt som har hänt och som jag gjort! Sökt folkhögskola, varit med i skolans poängjakt, gjort det sista i skolan och haft det sista med scenverkstan. 
 
 
 
Sämsta med Maj
 
Att jag aldrig hade tid att stanna upp och njuta av allt som hänt, för det var konstant något nytt som skulle hända och jag aldrig bearbetade allt. Jag har också tvivlat så himla mycket på min egna förmåga. Kommer gymnasiearbetet bli godkänt? Kommer jag ens komma in på någon folkhögskola? Är jag tillräkligt bra för det? 
 
 
 
Det jag är stolast över
 
Att jag lyckades få ihop Gymnasietarbetet och att det blev bra! Att jag gjorde mitt bästa på alla folkhögskolor jag sökt. 
 
 
 
Något som gjorde mig glad
 
När vi hade föreställning med Scenverkstan och jag fick "Scenus" av Marie-Louise! Vi har pratat så mycket om den boken hela året och så har hon köpt den till mig. Jag blev också himla glad när jag klippte och färgade håret. 
 
 
 
 
Något som gjort mig ledsen
 
Alla "sista gången" grejer som har hänt i Maj. Sista lektionerna, sista scenverkstan och sista hängen med klassen. 
 
 
 
Favorit Maj-outfit
 
Mina mintgröna byxor från Monki och top från Bikbok. 
 
 
 
 
Bästa inköpet
 
Balbiljetten, 100 %
 
 
 

Utsparkad
Allmänt  ❤ 2017-06-03

 
En tradition, för blandannat dans och teater, är att innan 3:orna tar studenten ska 2:orna "Sparka ut" dom. Och nu var det vår tur att bli utsparkad. En av mina favvohjältar demonsterar hur det ska gå till.
 
 
En annan favorit är ju såklart Åbro-mannen!
 
 
Mensbarn är också en jävligt bra superhjälte!
 
 
När vi sen hade spenderat en timme av att göra bort oss på massa olika pinsamma sätt så var vi officiellt UTSPARKADE! *snyft*. Samtidigt som en kommer sakna klassen så kommer en ju sakna dom grymma söta 2:orna. Fy tusan vad dom är bra! 
 
 
Istället för att åka hem och gråta lite så gick jag, Johanna och Mathilda till Pinchos för att ha en fortsatt bra dag. 
 
 
Sötisen!
 
 
 

Kusin vitamin
Allmänt  ❤ 2017-06-01

 

När kusin tar studenten är det klart att en åker till Göteborg för att gratulera honom. 

 

 

Fina, fina kusin vitamin! 15 dagar yngre och får ta studenten 15 dagar före mig, gud vad orättvist! Men han är ju så himla charmig och go så det får gå.

 

 

Farfar var också på skolgården trots problem med höften, och jag tror att det var värt det för honom när Daniel kommer utspringande.

 

 

Så himla kul att få vara där och fira kusin vitamin, och nästa gång är det ju min tur!!!! (*SKRIKER INOMBORDS*)