Fira med fika
Allmänt  ❤ 2016-03-23

23:e Mars är ingen vanlig dag, för då är det Fannies födelsedag! Hela 18 år!!!! För att fira fixa Märta, Signe och Klara en picknick åt Fannie, och vi andra bara hängde på. För att fira Fannie och att äta fika samtidigt är aldrig fel. Så vi satt uppe på berget där en kan se nästa hela Karlstad, och en var ju bara tvungen att posera vid kanten. Och till sist hitta födelsedagsbarnet ditt med kartan hon fick och pickniken kunde börja. Härligt att sitta och fika i solen med en nybliven 18-åring. Grattis Fannie!!! <3
















Sammanlänkade i Falun
Allmänt  ❤ 2016-03-21








I helgen så visade min klass för (kanske) sista gången upp vår musikal Best in Show. Det är nämligen så att vi är med i ett projekt som heter Länk. Länk går ut på att 6 dramatiker skriver varsin pjäs för ungdomar där en kan vara en ganska stor ensamble. Sen väljer teatergrupper manus att visa upp. Sen delas alla ensambler uts på olika mini festivaler där de får visa sin tolkning av pjäsen. Vi fick visa upp våran Best in Show i Falun. Där fick vi se 3 olika tolkningar av "Trogen dina seder" och teater 3:ornas Buy nothing day". Sen om vi har tur så tyckte representanterna från Riksteatern att vår tolkning var så speciell och nytänkande att vi får chansen att åka till den stora festivalen i Stockholm. Det har varit en inspirerande helg fylld men spännande människor, grymma skådespelare, disco och en eld show innan vi åkte. Men eftersom jag är en sån olycksfågel lyckades jag stuka foten presic innan vi skulle åka. Så jag har väll mest haltat fram, men kul hade jag ändå! 


På besök i Sollentuna
Allmänt  ❤ 2016-03-06

Nu när det ändå varit lov tog jag och mamma oss tiden att åka upp till Sollentuna för att besöka Elin. Vi åkte ditt tidigt på torsdag, med mammas nya bil. Sen när vi kom ditt hämtade vi Elin och åkte och handlade mat och åkte sen till Mall of scandinavia. Helt ärligt, det är som ett litet himmelrike!  Det är jätte fint där inne och har så många bra affärer, som DISNEY STORE (!!!!! <3 <3 <3 <3). Efter att mamma hade köpt dyra grejer åt mig på Adidas så var det dags att åks tillbacka till Elins lägenhet.
På fredag åkte jag och Elin in till Stan, mest för att gå på Beyond Retros garage sale. Sen efter en timme av att jag inte hittade något bestämde vi oss för att gå in på Beyond Retro Zinken (Som ligger brevid) och köpa en jump suit, en perfekt tröst! Efter shoppande åkte vi hem för att pigga upp oss för att sennare åka in igen och äta på Gnarly burgers (som har den absolut bästa portabelloburgaren jag någonsin har ätit). 
 
Så för att summera: Umgåtts med syster, shoppat och ätit!