25/4- Vive la France
Allmänt  ❤ 2014-05-30

Låter Bilderna tala för sig själva!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helt klart en av de häftigaste dagarna i mitt liv, först Versailles sen Eifell tornet...x
 
 
 

24/5- Landat
foton jag tagit  ❤ 2014-05-30

På lördagen landande vi i Frankrrike.
Det första jag gjorde i var att spy... Så jag har spytt på Fransk mark. Inte så jätte kul. När vi (jag) samlat oss tog vi bussen in till Paris och sen tunnelbanan till Ansver där vårt hotell låg. Jag och Felicia fick rum 107. Det var jätte gulligt. Lite gammalt med en balkong (untanför vårt fönster var det ett tak vi kunde gå ut på). Så hade vi ett badkar som användes flera gånger under resan. 
När vi chekat in och packat upp gick vi till Sacre-coeur som låg kanske 7 minuter bort. Väll där åkte vi en karusell som funnits sen andra världskriget. Den är så extremt vacker och bevarad, kostade 20 svenska kroner att åka och det var det värt...x
 
 
 

Paris- från mobilen
Allmänt  ❤ 2014-05-27

Bonjour, mon ami!
Nu drar 3 dagen i Paris mot sitt slut. Bara en dag kvar, sen på onsdag åker vi hem. Det har varit ett par underbara dagar här. Har tagit massa bilder, med mobil och kameran. Men jag vet att när jag kommer hem kommer det ta lång tid att redigera alla bilder, plus att jag ska till tandläkarna på fredag för ett gummiband i tandställning gick av när jag borsta tänderna igår. Så då tänkte jag, varför inte redigera några bilder från mobilen och slänga upp här. Ber om ursäkt i fall det är dålig kvalité, men jag bry mig inte ;) 
På väg på flygplanet. Felicia ställer gärna upp som modell.
Äntligen efter tre års längtan så är vi framme!
På väg till hotellet passerar vi kyrkan.

20 kr för en ridtur som funnits sen andra världs kriget.

Så lycklig!

Köpte med mig macarons hem, sen blev det kvällen.

Fransk frukost, choklad, baguett, marmelad, juice och bakelse.

Drar iväg till Versailles

Mysig bild med Alvina.
Bild med Felicia och Isabelle uppe i Eiffel  tornet.
Bara för underbart.
Innan vi begav oss hem hann vi se Eiffel  tornet lysa upp och blinka till...x

There's no place like London!
Allmänt  ❤ 2014-05-17

Äntligen, nu har jag redigerat alla bilder från London. Nu sitter jag här på soffan och önskar mig tillbaka till bland annat Harry Potter studion. Önskar att jag kunde gå och lägga mig på gräset i Kelsinton garden med Elin och njuta av värmen och hennes sällskap.
Men som sakt så sitter jag här på sundsgatan på soffan och drömmer. Som tur är så ska jag inte sitta på soffan allt för länge, för om en vecka drar jag och resten av franska klassen til Paris! Blir första gången jag inte flyger ensam...
Men från Paris tillbaka till London ...x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London från mobilen
Allmänt  ❤ 2014-05-15


Det blev ett tag sen... Men, men här kommer bilderna från min mobil som jag tog i London. Har lite finare bilder på kameran, men de är inte redigerade än. Det här kortet är från Backer street station! ;)
Modefest på Carnaby
En av alla affärer på Carnaby street 
1 majs inköp! En kjol för 15 pund en blomkrans och ett par strumpor från top shop.
Mysig selfie med syster
Big ben
Solen lyser så starkt att man knappt kan hålla ögonen öppna.

London eye!
Sitter vid fontänen utanför Bukingham Palace

Picadelly Circus är stället för mig!!!!
Les miserables!!!!!!!
Bästa platserna på teatern
Tårarna rinner...
Kelsington gradens! <3
Så fick man åka hem...x

Warner Brothers Studio
Allmänt  ❤ 2014-05-08

 
Nu är jag tillbacka i Säffle. Känns sådär. Saknar London! Men Sängen hemma är alltid bäst. Jag har ialla fall redigerat bIlderna från Harry Potter studion. Touren var helt otrolig!!!!! Det är något som alla borde se som gillar Harry Potter. Jag tänker inte skriva något mer utan låta bilderna tala för sig själva, så här kommer bilderna.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 maj
Allmänt  ❤ 2014-05-01

 
 
 
'Ello London!
Helt galet, bor i typ i det finaste kvarteret i London. Så vackra hus och gator, flyttar nog till Camden när jag blir äldre. Någon som vill flytta med mig? 
Tänkte mest berätta om att jag inte har Wifi på mobilen så kan inte nå social medier. Så jag kommer inte kunna ladda upp några bilder på instagram, men det kommer bilder så fort jag har komit hem och redigerat dem. Sitter nu på Elins dator och väntar på att hon ska göra sig iordning. vi ska på en modefest på Carnaby street, det kommer bli så kul. Finns några second hand affärer så jag klarar mig. 
TIPS, om du inte varit i London boka resa nu!
Have a great day mate...x