Tv-kändis
Allmänt  ❤ 2014-09-26









26/9 vilken bra dag! Jag gick på Säffle marten med Johanna och Alexandra. Vi skulle till ungdomens hus eftersom Alexandra skulle lämna en tavla där. När vi kom ditt blev vi förfrågade om vi ville vara med och prata om ungdomens hus till SVT, vi svarade "varför inte!". Så idag var vi på tv, vi finns också på SVT Värmlandsnytt webb också! Tv-kändisar! ;) ...x

För Säffleoperan har fyllt 40!
Allmänt  ❤ 2014-09-21








Säffleoperan har fyllt 40 år och det firas med bal. Så bal klänningen och Dorothy-skorna kom på. Det blev mingel, skratt, vackra klänningar, tal och ett quiz. En helt underbar kväll, ett stort grattis till dig Säffleoperan du leve!!!!

Skolvalet
Allmänt  ❤ 2014-09-12





I onsdags hade min skola val! Jag och Johanna var förbereda och kom till skolan i rosa. Inte bara för att vissa vilka vi röstar på utan också för Pink Wednesday! 
#röstarosairosa

Fredag
Allmänt  ❤ 2014-09-06










Min fredag började inte så bra, jag kunde inte bestämma något och tiden flög iväg. Som tur var insåg jag att bussen skulle åka om 5 minuter så jag hann, fast det blev en del springande. Väll i skolan hade vi bara en lektion: smink. Så vi spendera vår lektion genom att måla varandra. Jag blev målad av Fannie, och jag måste ha varit snyggaste katten i stan.
Efter vi hade slutat och jag kommit hem begav jag mig mot min gamla skola. Jag skulle ditt för att intervjua några elever inför nästa veckas uppslag i tidningen. 
Jag hade blandade känslor inför besöket. Det kändes konstig att inte se ansikterna av mina gamla klasskamrater där i myllret. Det fanns ingen som satt i entrén och väntade på att man skulle komma. Det var inte samma ställe längre. 
Men jag tror reportaget blev bra, så det får ni läsa när det kommer ut på torsdag...x