Säffle Pride
Allmänt  ❤ 2015-04-20


ÄNTLIGEN!!!! Säffle Pride blir verklighet nu till sommaren. För att få all viktig information gå in och följ @safflePride och @promotorerna på instagram. Det går också att gilla promotorerna på Facebook. Om ni vill hjälpa till med Pride hör av er till @safflePride eller Promotorerna. (skamlös reklam)

Loppis på Medis
Allmänt  ❤ 2015-04-19

Igår var det loppis på Medis så jag tog med mig Elin ditt. Efter typ 50 sekunder efter vi klev in genom dörrarna hör jag Elin fråga om inte dena väskan skulle passa mig. Jag blev kär och den kostade bara 50kr!
Var tvungen att köpa den. Sen när jag kom hem så visade det sig att datorn passade perfekt i den.
It was meant to be!
 
 
Sen precis innan vi skulle gå ut fick Elin syn på ett par skor. Hon prövade dom, men dom var för stora. Som tur var passade dom mig perfekt. Kostade bara 30 kr, känndes som jag stal från försäljaren. 
 
 
 
 

Kristina från Duvemåla
Allmänt  ❤ 2015-04-15

För en vecka sen kom jag hem efter två underbara dagar i Göterborg med Moa och Jennifer. Vi åkte ner på onsdagen för att se Kristina från Duvemåla på kvällen. Vi fick sova över hos Maya (regi-assistent på skönheten och odjuret) och det var så himla roligt att få träffa och prata med henne igen. Sen var det ju så att under dagen inser Moa att hon skulle ju kunna fråga en bekant till henne som är med i Kristina om vi skulle kunna få en rundtur av GöteborgsOperan. Det här kändes ju lite otrolig, men så svara han JA!!!!!!! Så innan föreställningen fick vi gå runt bakom scenen och se alla göra sig iordning. Det var en så himla cool upplevelse. Själva föreställning var mycket bättre än jag förväntat och jag hade förväntat mig väldigt mycket. Ett absolut plus var att vi hade super bra platser. Vill tipsa alla jag känner om att se dena musikal <3

Rundtur av GöteborgsOperan
Dagen efter (Moas födelsedag) börjades med frukost på "Fröken Olssons"
Ska en gå på musikal och ha en bra dag i Göteborg ska en göra det med dessa två!
Glada tjejer som tar en paus i letandet efter kläder och fika för att ta lite bilder i vår vädret
När vi var i området Haga fika vi på ett jätte mysigt ställe, som jag inte kommer ihåg namnet på. När vi sen gick när för gatan och fönstershoppa fastande vi vid speldoser utanför en leksaksbutik.
Leksaksbutiken som hette "Lilla Karin" hade en björn som blåste såpbubblor. Blev så inspererad så jag gick och köpte så jag kunde blåsa såpbubblor.
 
Mer shopping!!! Utanför HMs omklädningsrum eftersom Moa och Jennifer prövade kläder. Själv är jag bara jätte nöjd eftersom jag hittade två klänningar på Beyond retro, ena är i påse och andra posar jag med glädje i...x

Nova i Värmland
Allmänt  ❤ 2015-04-10

Fika på bryggan. Försökte ta smygkort, men det gick ju sådär.
FIKA!!!
Häller upp jordgubbssaft från en väldigt fancy flaska
 
Nova tar det sista av jordgubbssaften. 
 
Nova, en underbar människa som jag träffade en sommar, för ungefär 3 år sen, på teaterkollo. Efter det gick vi i två omgångar på en teaterkurs på Värmlandsteatern tillsammans. Sen när det var dags för att börja gymnasiet så kom Nova i på kulturama. Det här var ju inte någon jätte överaskning för mig, för jag vet och har sätt vilken otroligt duktig skådespelare hon är. Då fick vi skiljas åt. Nu på lovet återförenade på sandgrund med andra som också har gjort otroliga resor med Nova. Det blev en underbar dag.
 

17 år
Allmänt  ❤ 2015-04-06





17 år och en dag! 
Jag hade en bra dag igår och en favorit från gårdagen var när Elin och mamma kom in med frukost. Elin läste upp vad hon kallar för "frukostdiken". Ett bevis på att Elin verkligen känner mig för väl... x