Och priset går till...
Allmänt  ❤ 2017-02-28

 
Du svarar inte nej när din bästis festis frågar om du vill kolla på Oscarsgalan med henne. 
 
 
Så i söndags så åkte jag hem till Clara, jag fick följa med på yoga och efter det så tog vi bilen till Ica. En behöver provians om en ska stanna uppe hela natten. 
 
 
Tog tillfället i akt att ta en lite töntig bild på oss bland blommorna. 
 
 
Det blev för myket onyttigt. Och jag drack energidryck för första gången. Clara retade mig så för att jag verkligen trodde på att det var den som höll mig uppe. 
 
 
Med massa skräpmat i magen tog vi oss igenom hela oscarsgalan utan att somna. Eller ja, Clara somnade en gång i typ 1 minut... Men det räknas inte! Hur mycket vi egentligen tittade på galan är jag osäcker på, vi spenderade mest tiden att prata om allt mellan himmel och jord. 
 
 

Maximilian
Allmänt  ❤ 2017-02-19

 

 
 
Hur förgyller man en lördagskväll, lite Dramaverket såklart! 2 gånger har jag lyckas missat Dramaverkets improviserade föreställningar kallade "Maximilian". Men nu äntligen var det dags.
Jag plockade upp Alvina i Nysäter och tillsammans begav vi oss tillsammans mot Karlstad. Vi hade inte träffas ett tag så vi pratade ikapp och sjöng till massa halv dåliga låtar. Sen plockade vi upp Fannie och racade till Arenan.
Och låt mig säga, Dramaverket är så jävla bra!!! En sitter bara där och undrar om det verkligen kan vara improviserat, för dom är för bra. Kan inte förstå hur dom kan lyckas få ihop historian och få in så många skämt samtidigt. Alla måste se Dramaverket, typ NU!!!! 

Nu kör vi
Allmänt  ❤ 2017-02-12

 

Popcorn, chips, choklad och Claras typ pirog pajer står framme på bordet. Melodifestivalen börjar när som helst och vi håller på att tippa hur det komer gå.

"Nu kör vi" "Mariette kommer gå inte gå till final" "jo det kommer hon" "Aså han kan ju inte sjunga" "Roger Pontare kommer gå direkt till final, jag vet det" " Dom kan ju iallafall låtsas som om dom inte bara mimar..." "Lisas bakgrund är så uncomfterble" "HEJ SOFIA" "JA DANIEL!!!"

Typ så gick snacket. Och det blev ju inte direkt en chock vilka som gick vidare. När Mello var slut byte vi till QX-faygalan, min favvo gala! Det var så mycket olika känslor, ena stunden satt vi dödsseriösa och andra så sjöng vi med till Eloise. 

 


Runda speglar
Allmänt  ❤ 2017-02-11

 
 
 
 
 
På tråkiga dagar så börjar tankarna vandra, vad händer nu efter att jag tagit studenten? Kommer jag in på min drömskola? Kommer jag jobba? Kommer jag bli kvar i Säffle ett år till?  För ett kontrollfreak som mig känns det läskigt att inte veta till 100% vad jag kommer göra i höst. Framtiden har aldrig varit så nära som den är nu, och det är lite skrämmande. Men det jag lugnar mig själv med är att titta på inredning. För jag vet att vart jag än hamnar så kommer jag ha en skit snygg lägenhet. En lägenhet med runda speglar och massa växter (Trots att jag dödar allt jag rör). 
 
 

Elin har blivit gammal
Allmänt  ❤ 2017-02-08

 

För en vecka sen blev syrran ett år äldre, det var en ju tvungen att fira med en liten överraskning. I vintras hade jag, Clara och Johanna bokat biljetter till Book of mormon. När Elin fick reda på det blev hon så avundsjuk, för hon ville ju se på Book of mormon. Och vem ska göra det med henne nu? Såklart lyckas jag hitta biljetter till henne och Emelie, så dom kunde gå samma dag som oss. 

 

 

Men istället för att berätta det här på hennes födelsedag i torsdag, så berättade jag 5 timmar innan själva föreställningen. Födelsedagspresenten blev en succé! Hon hoppade runt av glädje, som om hon var 5 år igen. I kortet som hon fick stod det "Vilket musikalår, i höst Hamilton och nu Book of mormon". Och som jag redan har skrivit var musikal svinbra, och det tyckte Elin med!

 

 

Stockholm
Allmänt  ❤ 2017-02-06

 
Vi hade massa planer för vår Stockholms resa. När jag sen stuckade foten så ändrades det hela lite. 
 
 
På lördagen så åkte vi från Tyresö in till stan.
 
 
(CLARAS SNÖGGA VÄSKA SOM HON KÖPTE I INDIEN, SÅ AVIS!!!)
 
 
Istället för att följa med på fotografiska, shopping och lunch med Claras kompis så åkte jag till Elin och Emelie. Spenderade FM hos dom och bara vilade foten.
 
 
Klockan 14:50 så mötes vi upp igen vid China teatern för att göra något som jag har väntat på så länge, se Book of mormon.
 
 
Vi hade också väldigt bra platser, en kunde se alla ansiktsuttryck. Jag tyckte den var så himla rolig och översättningarna var väldigt bra! Skådisarna var helt out of this world. SE DEN!!!
 
 
Utanför China stod flera mormoner och delade ut den riktiga boken. Så nu tillsammans med alla mina programblad ligger "The book of mormon". 
 
 
När föreställningen var klar och vi hade tagit kort med en äkta mormon knallade vi iväg till Jamie's Italian.
 
 
 
Aså lite dyrt, men det känns värt att spendera lite pengar på god mat!
 
 
Johanna snodde min kameran när jag var på den löjligt snygga toan.
 
 
 
 
Clara tipsar om god öl.
 
 
 
Efter Jamie's så skyndade vi oss tillbaka till Johannas moster för att titta på melodifestivalen. Och Clara och Johanna prövade ansiktsmaskerna dom hade köpt under dagen.
 
 
På söndagen så orkade jag att hoppa med och shoppa! Klockan 12 står vi utanför Beyond Retros portar.
 
 
Jag prövade balklänningar, men föll inte för någon av dom. Clara köpte en jättefin 60-tals klänning och Johanna köpte jeans och en cool jacka. 
 
 
Vi fortsatte vår shopping på söder, var bland annat på Monki, stadsmissionen, Pop osv. När vi började känna oss klara så har vi fortfarande 1 timme att fördriva. Då får Johanna syn på Sofia Kyrka och tycker genast att vi skulle gå ditt. Så vi haltade oss upp för baken och upp till kyrkan.
 
 
När vi väll kom upp så hann vi bara spendera typ 5 minuter där innan vi var tvugna att bege oss hemåt. Trots kryckor så var en väldigt mysig resa, men nu är jag helt slut körd och vägrar lämna sängen! 

Tant på fest
Allmänt  ❤ 2017-02-03

 

Torsdag 2/2, det skulle bli den bästa dagen i våra liv! Eller ah... en bra dag iallafall. Jag, Clara, Johanna och Alvina skulle gå på studentfest på Nöjes. Och vi hade massa tid så vi åkte och handla, spelade quizspel och lagade mat. Hade det allmänt bra!

 

 

 

Det blev super god sötpotatis pommes och hamburgare.

 

 

Sen blev det lite bråttom att göra oss iordning och dra till Nöjes.

 

 

Vi hann ändå ta massa selfies och jag hann locka Claras hår.

 

 

 

Kuta till bussen, hinner precis! Vid nöjes är det ingen kö så vi bara glider in. "Tant är på fest" utbrister Clara, menade sig själv. Skulle visa sig att det stämmde in bättre på mig... 

 

 

Vi har inte ens varit där i 5 min när vi bestämmer att vi ska dansa. Foten viker sig, jag trillar och tar mig inte upp själv. Det gör galet ont ett tag sen börjar det bli hanterligt. 

 

 

Så kvällen fortsätter, vi sitter mest och dansar lite försiktigt. Sallie tar snygga bilder på mig och Johanna!

 

 

Någon gång vi halv 2 inser jag att foten har svullna riktigt ordentligt. Tur att mamma är vaken och kan ge lite bra råd. Vi bestämmer tillsammans att det är nog bäst om jag åker till Akuten, eftersom jag ska till Stockholm nästa dag. Clara blir med mig, och så sitter vi där på akuten nästan helt ensamma. Efter 40 minuter kan vi gå, dom röntagede foten i fall och såg inget fel. Foten har bara fått en ordenlig stukning, och det blev ju inte bättre av att jag ingorerade i typ 3 timmar. 

 

 

När vi äntligen hamnar i sängen hos Johanna så är alla för pigga, så då tar vi fram chips och dipp och sitter och pratar tills klockan är 4:a.