Så där perfekt...
Allmänt  ❤ 2014-06-27







När man vaknar 6 på morgon för att regnet smattrar mot rutan och åskan är bara några kilometer bort, antar man att det inte kommer bli en bra dag. Men jag hade fel. 
Halv 11 träffades jag och Theresia i Karlstad och shoppade. Vi gick tex till "Tidens melodi" som på övervåningen är ett litet fik och en trappa ner har man lyckats få ner massa vintage kläder. Jag lyckades få Theresia att prova en bröllops klänning från 60-talet.
När vi var klara promenerade vi bort till Pizza hut, och eftersom den här dagen var en födelsedags present till mig bjöd Theresia på maten. Pizza gratis är aldrig fel! 
Efter det hann vi köpa bio biljetter till "Divergent" (som Theresia bjöd på), gå lite i affärer och ta glass på Carli. 
Tio över tre började bion, så bra!!! Det var vi och 4 till i salong för 65 där, så där perfekt så man kan slänga upp benen på stolen framför sig. När bion var slut och de andra hade gått sprang jag fram till duken och gjorde ett visst tecken från Hunger games, mest för att jag kunde. När vi kom ut konstaterade vi att vi hade 50 minuter tills nästa buss så sätte vi oss på espresso house med varsin frappino och bara njöt.
Så himla bra dag och en grym födelsedags pressent!!!! Tack tusen gånger om Theresia...x

Skönheten och odjuret
Allmänt  ❤ 2014-06-24

 
 
 
 
Till hösten, den 4:e Oktober kommer "Skönheten och odjuret"  ha premiär på Medis i Säffle. Eftersom jag själv är med i ensambeln kan jag ju inte se föreställningen, men det kan ju du!
Om du nu blev charmad av mitt simpla försök att få dig att komma och se "Skönheten och odjuret"  i höst så finns biljetter att köpa på ticnet eller kontakta medborgarhuset. Vill du läsa mer om Säffleoperan eller om föreställningarna gå in på saffleoperan.se .

Jag skulle va extremt tacksam om du kom, eftersom det här kommer bli en av höjdpunkterna av min höst. Några andra höjdpunkter kommer bli att börja gymnasiet, träffa nya och gamla kompisar och att få se Ed Sheeran med Theresia!..x
 

Blommor i taket.
Allmänt  ❤ 2014-06-17

 
Känner mig som 5 år igen. Sänghimmeln i taket och allt jag tänker på är om jag vågar ta några bullar. Men nu istället för Disneydags tittar jag hellre på "Orange is the new black". 
Trots att man förknippar sänghimmeln med barndomen, så tycker jag om den nu. Den ger ljus och lätthet till rummet...x
 

Skrek, dansade, sjöng och hoppade.
foton jag tagit  ❤ 2014-06-15

Sminkad och klar

Stina och Karin utanför Arenan och i bakgrunden kom Isabelle! 
5 seconds of summer (förbandet) ägde scenen!!!!!!!

Var så coolt att få höra 2 bra band på samma dag!

Var nära tårar när killarna kom ut.




När killarna spelade "Strong" höll nästan alla upp den här lappen.

Köpte den här älskling.

I fredags hände det, jag fick höra One Direction och 5 seconds of summer för första gången live. Jag är fortfarande lite i chocktillstånd, har inte smält det än. 
Klockan kvart i nio åkte jag, Stina och Karin mot Stockholm. Vi taggade med alla låtar de skulle spela och sjöng med i alla sånger. Och helt plötsligt var vi framme i Stockholm. Plötsligt stod vi utanför Friends Arena och köade för att komma in. Det kändes helt overkligt. När vi väll fick komma in och sätta oss kunde vi inte fatta något. 
Jag hör fortfarande skriken från arenan när 5 seconds of summer började spela. Men det var ingenting emot skriken när 5 stycken killar från Stor Britanien och Irland kom ut på scenen. Allt jag kommer ihåg efter det är att jag skrek, dansade, sjöng och hoppade hela natten...x

27/5- Broderskap, jämlikhet, Frihet
Allmänt  ❤ 2014-06-02

Den sista hel dagen i Paris och det sista inlägget från Frankrrike. Men gråt inte, jag åker nog tillbacka snart och skriver mer om det då. På tisdagen skulle vi till Louvren, men franska läraren viste inte att de bytt öppen tider. Så vi fick nöja oss med hopp bilder utanför.
Felicia vann tävlingen i att hoppa högst... 
Louvren.
Triumfbågen från Champs- Élysées.
Under Triumfbågen
Var tvungen att ha en Selfie med Flaggan. Tack Alvina för bilden!
 
Hela gruppen sitter och väntar på att jag ska bli klar med fotandet.
Le Deauville är ett cafe på Champs-Élysées
Vackra Klara och Alvina.
Det skulle inte va en Paris resa utan kindpussande. Caisa blev det olyckliga offret..
 
Creme brulee i Frankrrike är aldrig fel!
En underbar resa får avslutas med en mysig smyg bild. För den beskriver resan ganska bra, massa leenden och underbara ställen...x

26/5- Känns som en Disney film
Allmänt  ❤ 2014-06-01