2 på bal och en grundent
Allmänt  ❤ 2016-06-11

Nu är det äntligen sommarlov! Den här veckan har varit totalt fullbokad fram till nu. Jag fick nämligen äran att på både tisdag och onsdag fota två underbara tjejer som skulle på bal. Torsdag tog fina Batool grundent (det är en stor grej att gå ur 9:an i Säffle). Och sen på fredag var det äntligen skolavslutning för mig. 
 
 
Tisdag- Josefin, som jag har känt sen jag var liten, avslutade sitt sista år av gymnasiet igår och litade på mig att ta hennes balbilder. Nu är det ju, som tur är, inte svårt att fota någon som redan är otroligt vacker så det var ju ganska lätt. Det var väldigt lätt att fota alla tre faktiskt!
 
 
En sån himmla stor ära att få vara där och ta bilderna. Och så blev en ju sjukt inspirerad inför nästa år när det är min tur att gå på bal!
 
 
 
Onsdag- Fina underbara Märtas tur! Märta är min grymma klasskamrat vars pojkvän ska ta studenten, så då tog han med Märta på bal och jag fick vara där och ta kort!
 
 
Så vackra och så kära! Kunde aldrig sluta le under hela fotograferingen för att dom var så fina och underbara. Så glad för Märta skull, för hon förtjänar verkligen någon som tittar med så där mycket kärlek på henne!
 
 
 
Torsdag- Fina Batool tar grundenten! Batool som det känns som jag alltid har kännt, som liksom hör till familjen!
 
 
Bara Glad över att äntligen sluta 9:an och till hösten börja ett nytt äventyr!
 
 
Fick bara en bild när familjen var samlad för det var hela tiden någon som ville gratulera Batool.
 
 
Önskar alla 3 all lycka i världen när dom nu bejer sig mot nya miljöer, jobb och sista året av gymnasiet, men för nu bara njut av sommaren!