Överraskning
Allmänt  ❤ 2018-05-31

 
Jag skulle bara gå med Milva till rekvisitaförrådet för att lämna lite saker. När jag öppnar dörren till svartasalen så ser jag Tuva och Gillis. Det poppas något och så börjas det sjungas "ja må du leva". Nu ser jag att Therese, Fanny och Maia och står det. Och efter en stund trillar poletten ner att det här är en överraskningsfest, till MIG! Tårarna bara faller och jag står där helt paff, har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Svartasalen har de pyntat så som jag ville ha det till min födelsedag (som jag fick ställa in pågrund av anledningar).  
 
 
Mitt i rummet står det ett bord, fint uppdukat med massa godsaker på. Och runt bordet sitter bara massa fina människor. 
 
 
Det fanns bland annat kladdkaka, gjord på aquafaba 
 
 
Rabarberpaj som det stod Karin på med choklad. 
 
 
Under middagen tvingade jag alla att hålla massa tal till mig. Bilden är tagen när Milva är mitt i sitt tal och tårarna har börjat samlas i mina ögon. Resten av kalaset lekte vi massa lekar och pratade minnen. Och så fick jag lite presenter också. 
 
 
Bland annat den här jättefina boken från Fanny. I boken så är det massa bilder från tiden vi har haft tillsammans och massa gullig text som Fanny skrivit.  
 
 
Så fick jag den här hinken med frågor från Milva. Det är så mycket nostalgi och intern grejer med den här hinken så det går inte att förklara. Men ni kan alla bara få veta att det är en perfekt present.  

Maia 23 år
Allmänt  ❤ 2018-05-28

 
Den 24:e Maj, Maia fyllde år!!!!! 
 
 
För att fira sin födelsedag hade Maia ordnat häng i äppelträdgården. Det grillades, det pratades, det kastades frisbee, det lektes och det sjöngs. Det blev en jättefin kväll (trots att myggen försökte äta upp oss). Solen lysste ner på oss och det var liksom en sån där kväll som en inte kommer glömma i första taget. 
 

Gamla bryggeriet
Allmänt  ❤ 2018-05-27

 
För en vecka sen kom mamsen till Norrköping för att kolla på #Slimmad//slajsad:)softad_störd:D/. Hon hade åkt ditt med Roger så efter föreställningen gick vi till en resturang som heter Gamla bryggeriet för att äta. 
 
 
Mamma hade inte hunnit köpa några blommor så hon hade lite dåligt samvete. Istället för blommor fick jag dessert, och det var sssåååå värt det. Det blev inte en jätte lång stund med mamma, men en supermysig stund! 

Sommar Karin
Allmänt  ❤ 2018-05-20

 
 
 
 

Solen i Norrköping
Allmänt  ❤ 2018-05-09

 
Sommaren har verkligen komit till Norrköping. Det är 23 grader varje dag och en går under om en inte har shorts eller kjol på sig. Två dagar i rad så har jag hängt i någon park och ätit glass och sen suttit i äppelträdgården och njutit det sista av solens strålar.  
 
 
Skulle ta en mysig bild på Fanny när Tony gick in i bilden. Blev dock en mycket mysigare bild när han gjorde det. 
 
 
Efter glass åkte vi hem och värmde fryspizza och gick ut och satte oss i trädgården. Lyxlivet.
 
 
Fina fina Fanny. Äppelträdgårdens egna älva. 
 
 
Jag har försökt blivit en akrobat, det går sådär. Men nu har jag  äkta sommarben med blåmärken och myggbett. Lyckats få min vänner att bli akrobater iallafall!

April
Allmänt  ❤ 2018-05-01

Bästa med April
Fyllde 20 år!!!
 
 
Sämsta med April
 
Det är mycket som har hänt som har varit jobbigt i April. Det har nog helt ärligt den varit den jobbigaste månaden i mitt liv. Men förhoppningsvis blir Maj bättre.
 
 
 
Det jag är stolast över
 
Hlet klart #Slimmad//slajsad:)softad_störd:D/. Allt arbete med pjäsen har gått så himla bra och vi börjar närma oss att ha en helt skitbra föreställning att visa upp nu i Maj! Klicka här ------> https://www.facebook.com/events/205874460000122/
 
 
 
Något som gjorde mig glad
 
Jag har fått många fina presenter i och med min födelsedag, men den bästa var nog "Angels in America" biljetter som Emelie köpte. Finaste föreställningen jag någonsin sätt!!!! Den är alltid jag någonsin velat se på en scen och få vara en del av. 
 
 
 
Något som gjort mig ledsen
 
Stunder när vänner varit ledsna.
 
Favorit April-outfit
 
Har känt mig supersnygg i min gula tröja hela April.
 
 
 
Bästa inköpet
 
Den här glassen!!! (Var dock Clara som köpte den, men den var SSÅÅ god!)