Hör min klagosång
Allmänt  ❤ 2019-02-25

 

Jag är så enormt trött på att vara förkyld. Jag har blivit förkyld varje gång det har gått runt. När mamma i lördags började hosta så gömde jag mig på mitt rum och vägrade gå ut. Spritade händerna konstant och gjorde allt för att slippa, men nu sitter jag här i sängen med te och halstabletter. 

Och nu kommer den åh så olägligt. För nästa vecka ska jag åka till Malmö och gå på intagningsprov så jag borde spendera hela min vakna tid med att jobba med text. Istället hostar jag gömmer mig under täcket. 

Det ända bra som kommer är ju att jag älskar att klaga och nu har jag ååååå så mycket att klaga på. 


En liten Fanny
Allmänt  ❤ 2019-02-12

 
Jag har nästan aldrig någon ork att göra mig snygg, men efter jag köpte den här kjolen vill jag alltid se lite extra snygg ut. Som om jag inte är värdigt att ha på mig kjolen om jag inte försöker.  
 
 
Och det var ju ingen vanlig dag. 
 
 
För Fanny var i Stockholm! 
 
 
Hon har sportlov och passar på att hänga med alla hon känner i Stockholm, bland annat mig aså. Vi möttes på Hötorget och gick tillsammans till Fabrique och fikade. Det bästa jag vet, fika och Fanny. 
 
 
Efter fikat åkte vi hem till lilla mig och kollade på Så ska det låta, den nya säsongen av “One day at a time” och Smala Sussie. Hade bara allmänt en asmysig kväll. På morgonen blev det bananpannkaka och bara allmänt häng. Så skönt att bara få tid att prata och skämta med Fanny, att det inte är massa inplanerat så att en stressar runt. Lugn och ro liksom! 
 

Vad jag vill köpa till er
Allmänt  ❤ 2019-02-09

Jag såg nyss ett blogginlägg på Sandra Beijers blogg om saker hon skulle köpa till andra bloggare. Älskade det blogginlägget men min första tanke var att jag har några som förtjänar lite omtanke mer. Hade jag pengar hade lätt köpt allt det här och skickat till mina älsklingar, men det är tanken som räknas?  
 
 

Johanna 

Johanna har fullt upp på sin skola och dom gör väldigt fysiska grejer varje dag. Så hon kan behöva något bekvämt som hon kan röra sig i. Så får hon vara lite extra snygg såklart. 

 
 

Elin 

Elin och Emelie ska åka till London i Påsk så jag ser framför mig hur dom kanske vill gå på någon fin middag en kväll. Och då är den här lite fin men ändå bekväm, plus att jag tror att Elin skulle passa mycket bra i den här.

 
 

Clara 

Direkt när jag såg den här tänkte jag på Clara. Clara nu i sommar i en park eller tar en öl med kollegorna. Hon skulle rocka skiten ur den här jumpsuiten! Jag vill typ att hon köper den själv för den skulle verkligen passa henne.

 
 

Fanny 

Den här tröjan är som gjord för Fanny. Hon skulle kunna sova i den eller matcha den med sin jeansjacka och ett par midjehöga byxor. Väldigt enkel och lätt att accessorera med massa roligt.

 
 

Maia 

Sist men inte minst min inspiration i livet. Hon började simma nu i höst och gör Maia något måste jag också det. Jag tycker i alla fall att Maia ska få en ursnygg baddräkt att dyka upp i på Badhuset. Hon skulle ju kunna till 100% para ihop den med ett par shorts till sommaren och ta bussen till stranden.

 

Bubbel, vin och fiskar
Allmänt  ❤ 2019-02-07

 
2:e februari 1994 föddes en liten gullunge som inte fick heta Elsa för det tyckte mamma var fult. 2:e februari 2019 fyllde samma unge 25 år. 
 
 
Det här skulle firas! Elin fick inte veta något om vad vi skulle göra. Allt var en hemlighet. Upp för berget gick resan till Södra teatern för lite brunch. 
 
 
Efter en helt okej brunch gick resan ut på stan för att förvirra Elin lite om vart resan var påväg 
 
 
Med hjälp av lite ledtrådar löste hon att det nog handlade om sprit och måla. Men hur kan en sätta ihop det?  
 
 
Måla och skåla! Som en 2 timmar målarkurs. På plats finns det vin, snittar och cola att ta för sig. Under dom 2 timmarna visar konstnären steg för steg hur en målar en speciell tavla. 
 
 
Elin älskar vin och att måla. Hon är också ganska bra på måla. Väldigt bra faktiskt.  
 
 
 Min tavla liknade mer möss än fiskar, jag borde ha stannat vid bakgrunden. Trots att tavlorna kanske inte blev supersnygga för oss alla så var det fortfarande 2 helt underbara timmar. Kvällen avslutades hos Elin och Emelie, med lite Cava och sällskapsspel. Jag tror att hon blev nöjd med sitt födelsedagsfirande. 

Riktigt blond igen
Allmänt  ❤ 2019-02-04

 
Sen ett tag tillbaka har jag varit sååå sugen på att färga håret. Och när jag gnällde till mamma om det så fick hon för sig att hon kunde fixa det. Och jag gick med på det, vilket var extremt korkat. Mamma är bra på mycket, färga hår är hon inte bra på. Mitt hår var orange/grönt/blont i en månad. 
 
 
Tack och lov tipsade Elin om hennes frisör på Karlaplan som är grym. Bokade tid direkt efter att mamma hade haft det kul med mitt hår. En kan se lite på bilden hur illa det var, men helt ärligt var det så illa att jag inte ville ta kort på det på nära håll.  
 
 
Elins frisör Amanda är typ proffs på blont hår och supertrevlig. Enkel att prata med och har en uber gullig hund som är ett fan av att gosa med kunder.  
 
 
Bort med dom gamla färgerna, in med dom nya. 
 
 
Och kolla NU!!!!! Extremt nöjd och älskar att vara riktigt blond igen.