UKM Säffle
Allmänt  ❤ 2014-03-25

Hej kära läsare! I söndags hade vi UKM i säffle, som enligt mig blev en helt otrolig dag. Jag tog så klart kort under dagen när jag inte jobbade. Och för att hylla detta underbara tema så kör jag alla mingel bilder i svart-vitt à la 50-th. Så om ni var med som deltagre eller arrangör kan ni komma med på en bild här!
Som ni redan vet hade UKM 50-tals tema. Så vi arrangörer klädde upp oss i 50-tals kläder som vi fått låna av säffleoperans kostymföråd. Viktor såg mest ut som en maffia boss!
Aurora, Alice och Ulrika poserar för kameran medans de väntar på konstinvigningen.
Glada deltagare+glad arrangör!
När det är lugnt på jobbet får man leka lite! ;)
SNART KONSTINVIGNING!!!! :D
Lite mingel mellan deltagarna innan publiken kommer.
Nu har publiken komit, dags att sätta på lite 50-tals musik.
Showen börjar snart, men jag verkar vara den som är mest nervös bakom scenen.
Pågrund av att jag stog bakom scenen första akten såg jag bara andra akten. Men det var värt att se! Hanna en av konferenciererna  håller på att presentera re-union.
rapparen re-union ägde scenen!
Ulrika och Auroa i Broken dolls dansade till låten paradise av coldplay. Jag var imponerad över att de var så duktiga och gjorde allt synkat!
Felix och Emelia levererar!!!
Under föreställningen fick konferenciererna utmaningar från deltagarna. Här ska Hampus göra en bakåt volt med skruv.
Bakåt volt...
med en skruv... Bravo!!!
UKM fick besök av "the Hebbe sisters". För hur ska man ha 50-tals tema utan the hebbe sisters. De bjöd på skön sång och tog en sväng om på dansgolvet. The hebbe sisiters höll också workshops under dagen, där lärde de deltagarna att dansa lindy hopp och att sjunga i kör. Sen så uppträde the hebbe sisters med deltagarna från kören med en sång de lärt sig på workshopen. De är helt otroliga så gilla deras facebook sida som heter just "The hebbe sisters".
Man kan nästan inte förstå att vi har sådana duktiga talanger här i säffle när man hörde Larissa och Mathilda uppträda.
En annan utmaning vara att Hampus skulle dansa lindy hopp med Johan. Johan som är super duktig på att dansa lindy hopp och Hampus som körde för första gången.
 
Det blev Timmie and the troublemakers uppgift att avsluta showen. Och det gjorde de med ett pang!

UKM 23 mars
Allmänt  ❤ 2014-03-22







Yes gott folk nu kör vi i år igen, UKM. För er som inte vet vad UKM är, UKM är en mötesplats för ungdomar mellan 13-20 år där de får visa upp sina olika förmågor inom konsten. Och imorgon kan du få chansen att se detta! Medis klockan 16.00 öppnar vi dörrarna för er. Då får man chansen att kolla in konsten ( där bl.a. jag är med). Sen 17.00 börjar föreställning där man kan se bl.a. Dans och sång m.m. Och som alltid har UKM ett tema, och det här årets tema är 50-talet!!!!!!! 
Jag lovar, jag hade inget med valet av tema att göra. Men jag kan inte säga att jag är missnöjd! ;)
Imorgon på Medis 16.00, kostar 50 för ungdom och 100 för vuxen. Ses där..x

Tåg och teater
Allmänt  ❤ 2014-03-11


Hej alla underbar människor! I fredags vid fyra tog jag tåget ner till Göteborg. I Göteborg möte jag upp min kusin (vilket var jätte kul eftersom jag inte så ofta ser mina kusiner pågrund av avstånd) så gick vi till Scandinavium för att se Jesus christ superstar.
Vi satt så himla nära scenen, det var så coolt! Man kunde se alla ansiktsuttryck utan att titta på skärmarna brevid scenen.
Galet många människor.

Helt klart den bästa musikalen jag sätt!!!! På bild herr Ola Salo. Jag stannade natten hos min faster och sen på lördag åkte jag hem. 
Sen på söndag var det att ta tåget igen, dock nu till Karlstad. Hel dag på teatern <3 
Tåget såg ut som det kom från 50-talet, så jag kände mig som hemma.
Så söndag spendera jag med mina underbara vänner från ungdomskursen. Vi fick öva med Kalenderflickornas scen. Det var jätte kul.
Och igår var jag på intagnings prov för teater på sundsta!!!!!!!!...x

Sportlovet
foton jag tagit  ❤ 2014-03-01






Det är alltid underbart att få ledigt, fast jag har inte haft det ultimata sportlovet. Från lördag kväll till onsdag var jag hos pappa. Där jobba jag för att tjäna ihop pengar till min London resa med syster och Paris resa med franska klassen. Det var skönt att få vara hos pappa! På måndag köpte vi färg och penslar och målade om den här underbar resväskan som jag hitta på erikshjälpen. Den var från början vit, ganska tråkig om ni fråga mig. Så på kvällarna tog jag och målade den. Och jag tycker att den blev helt  fantastik. Längtar efter våren, och mina monki skor.Fick träffa min faster och kusiner från norr köping, det var kul att få prata med dem. Och sen på onsdag var jag på teatern och tränade för vårt uppspel den 16:e mars. Men det var det roliga som jag fick ha på sportlovet. För på kvällen mellan onsdag och torsdag blev jag sjuk. Och jag har varit sjuk sen dess. Jag är förkyld. Jag har väldigt ont i halsen och tar halstabletter så ofta jag kan. Så har mitt sportlov sätt ut....x