Mamma
Allmänt  ❤ 2017-09-30

 

"Det är min mamma" 

Helt plötsligt stod hon där på parkeringen på Marieborg och lunkade sakta fram mot skolan.  Jag var i gympasalen och skulle precis avsluta sista lektionen för dagen när jag såg henne. Jag gick typ in i en chock för jag trodde mamma skulle komma runt 18 och inte 15:30. Jag sprang ut från lektionen och in i hennes armar. Det är första gången i mitt liv som jag har varit ifrån mamma längre än en månad och det känns ibland! Speciellt när en då får se henne irl. Såklart hade hon med sig 3 fulla matkassar till mig. För det är sån hon är, hon skämmer bort mig! Men jag älskar det. 

Resten av dagen spendera vi med att prata, äta på pizza hut och titta på Walgrens värld. Det var overkligt och helt underbart att ha henne här. Längtar lite till höstlovet då jag åker hem för att träffa henne igen. Älskar dig mamma! 

 

Döm mig inte
Allmänt  ❤ 2017-09-20

Innan du fortsätter med att läsa så vill jag bara säga:
Vi är ju alla narcissister, men jag tycker att efter många år av att vara den bakom kameran så får en lägga ut lite snyggare bilder på sig själv. Och så har Clara blivit en mycket bättre fotograf än vad jag någonsin varit! Så döm mig inte nu när jag lägger upp dom här bilderna. 
 
 
 
 

Det luktar Clara
Allmänt  ❤ 2017-09-18

 
Det luktar som du, sa jag när jag kramade om Clara.  Efter all längtan så stod hon plötsligt på parkeringen till Marieborgs folkhögskola. Det var så konstigt att nu få hålla om henne efter att endast prata genom telefonen i över en månad.  Det var svårt att slita oss ifrån varandra. Det blev våra kurrande magar som gjorde att vi fick be ge oss in i huset.  
 
 

När vi hade fått i oss mat och fattat att vi verkligen var i samma hus blev det bråttom att göra oss iordning. Jag hade nämligen bestämt med några klasskamrater att vi skulle gå till någon bar och umgås. Mys dricka och presentera Clara för dom.  

Det blev enligt mig en ganska bra kväll! Sen kanske det blev lite väl mycket människor, och jag vet att Clara inte alltid är superbekväm med det (men vem är det med massa nya människor).  Men det var ändå mysigt och så skönt att veta att resten av helgen skulle bara vara hon och jag.  

 
 
Vi vaknade relativt tidigt och bara tar det lugnt på morgonen. Jag en av Clara t-shirts som jag alltid snor när vi sover över, och Clara i mina rosa byxor som får en att känna sig som en hemmafru. Först runt 12 blev det fart på oss. 
 
 
Då bestämde vi oss för att gå på bio och den skulle börja 15:50. Och innan det skulle vi hinna göra oss snygga och ha en liten fotosession. 
 
 
Clara har nämligen nyligen gått på en fotokurs så är något av ett proffs numera. Och jag tyckte att det var ju såklart värt att utnyttja så en får sig en nya profilbild 
 
 
Pirates of the caribbean hade jag och Clara pratat om att gå och se i maj när den hade premiär. Men av olika anledningar så gick vi aldrig. Därför passade så bra nu för jag hade gratis biobiljetter från mitt statistjobb.  
 
 
Filmen var helt ok, det finns värre i serien om du frågar mig. Det var bara mysigt att få sitta i en biosalong med Clara igen.  Försåt dock inte hur Clara vill gå på bio med mig, för jag är aldrig tyst. Jag reagerar högljutt, jag ställer frågor och kommenterar hela filmen hela tiden.  Det är ett mysterie att någon överhuvudtaget vill gå på bio med mig! 
 
 
Dagen fick avslutas med Doobidoo och cheez ballz som Clara köpt med som en liten gåva till mig.  Är det inte konstigt att det är det där lilla hos andra som en kommer sakna? Att titta på doobidoo tillsammans, ha någon som en inte behöver säga något till men som en ändå har massa att prata med om, någon som vet allt om en och som en vet allt om, vara runt någon vars doft är så djupt inpräntat i en så att det känns som hemma och att kunna sno den andras tröja (Hur konstigt det än låter. Va tur att Clara gömt den under min kudde.
 
Fan va jag kommer sakna dig!  

Långhelg
Allmänt  ❤ 2017-09-10

 
I torsdags så sa jag hejdå så länge till Norrköping och drog till Stockholm. Varför? För att umgås med min syster såklart... Och för att vara statist i en serie... Men mest för att umgås med systeryster!
 
 
På fredagen gick jag upp supertidigt  och begav mig långt ut från centrum till inspelningsplatsen. Och där blev jag kvar i 10 timmar. Men det var jättekul så det var värt det! Så när jag väl var tillbaka så var det bara att äta och sen gå och lägga sig. Lördag dokumenterade jag ingenting, det var dåligt väder och vi shoppade lite. 
 
 
Idag har jag dock dokumenterat allt. Som att Emelie ställde sig och bakade scones imorse så vi fick värsta lyxfrukosten. 
 
 
När maten hade sjunkit ner vandrade vi iväg till Zinkensdam för att kolla inne på Beyond Retro. Jag hittade ingenting, vilket var tur för min plånbok. 
 
 
Men eftersom vi fortfarande var sugna på att spendera pengar så gick jag och Snyggelin vidare.
 
 
Vidare tills vi hamnade på Fotografiska. Jag hade aldrig varit där så det var perfekt!
 
 
 
Det var en väldigt tung med fin utställning. Fotografen som ställde ut är fotograf för DN och nästan alla bilder var från krigsdrabbade länder. Sen var det några bilder på kungafamiljen och sånt. 
 
 
Jag blev himla låg när vi gick runt där och Elin var inte heller på topp, så vi bestämde oss för att avsluta med fika inne på fotografiska. Trevligt, men inte något jag kommer göra igen. 40 kr för en läsk??? 
Nu är vi hemma, har just ätit och spelar nu tv-spel. Laddar upp för morgondagen, då det blir ännu en dag av statistarbete. 

Brunch at Parvillan
Allmänt  ❤ 2017-09-05

 
Bor en i drömhuset så gör en det! Underbara parvillan bestämde sig för att vi skulle äta brunch alla tillsammans. Anna som är proffs på god mat fick äran att planera menyn, och hon gjorde oss inte besvikna.
 
 
 
Det blev fattiga riddare, äggröra och massa frukt. Hela huset blev involverad i att göra iordning brunchen.  
 
 
  
 
Brunchen blev superlyckad och trevlig, så lyckad att vi ska försöka ha brunch en gång i månaden framöver. Jag känner mig så nöjd över att det var just här jag hamnade.  

"spy i hatten"
Allmänt  ❤ 2017-09-03

 
Den stora fördelen med att gå i samma klass som massa kreativa människor är ju att gå på deras individuellla projekt. I fredags så bestämde jag, Maia och Fanny för att åka och se på studentspexet i Linköping. Vår klasskamrat Mitra spelade nämligen i orkestern.  Så vi satte oss på pendeln och åkte till "Linkan" (som det så fint kallas). 
 
 
I pausen blev vi medbjudna bakom scenen av Mitra för att dricka puncsh. Det är tydligen en student grej att dricka puncsh. Väldigt trevligt i alla fall! 
 
 
Spexet var så jävla roligt och skådisarna var superduktiga och professionella. Det som var väldigt speciellt var att publiken kunde begära skådisarna att göra saker. T.ex. "säg det på värmländska" "säg det baklänges" "mer sensuellt" "spy i hatten" osv... Det tillförde så mycket och skådisarna var så bra på att ta in vad publiken sa och gjorde något riktigt bra av det!
 
 
Sen när det var slut så satte vi oss på en bar i väntan på sista pendeln hem!  

90 års fest
Allmänt  ❤ 2017-09-01

 
Förra helgen så kom äntligen pappa och hälsade på i Norrköping. Men han kom inte endast för min skull, vi skulle nämligen på 90 års fest!
 
 
Min faster har fyllt 60 och min kusin 30. Så dom slog dom ihop sina kalas och hade en stor 90 års fest (60+30=90). Klädkod: 50-talet eller 80-talet. 
 
 
 
 
 
Kalaset blev en succé. Det var massa aktiviteter under kvällen och alla där var super trevliga att prata med. Jag var dock väldigt trött så kvällen fick avrundas tidigt.
 
 
 
Nästa dag blev det mys frukost med pappa innan han åkte hem igen till Säffle.