En julöverraskning
Allmänt  ❤ 2018-11-28

 
 
En dag föll en idé ner från skyn, jag ska överraska mamma. Jag ska överraska henne med att julpynta lägenheten. Jag går upp så fort mamma har åkt till jobbet och sätter på min kamera och kör igång. 
 

Lussekatt katt
Allmänt  ❤ 2018-11-25

 
 
 
 
 

DM
Allmänt  ❤ 2018-11-21

 
Elin flickvän och sambo Emelie är världens starkaste tjej. Hon kan lyfta jättemycket och var den 5:e starkaste (i hennes viktklass) i SM detta året. Och nu var det dags för DM. Jag har missat alla andra tävlingar så nu var det dags att jag följde med. 
 
 
Det behövs nästa ingenting för mig att bli involverad i en sport. Jag älskar att vara en supporter. Efter bara några minuter in så svettas jag och skakar. Det kan vara att jag lever mig in i det lite för mycket... Vilken tur då att Emelie är superbra och klarar lyft efter lyft. 
 
 
Nöjda supportrar efter att Emelie klara personrekord! 
 
 
Det gick så bra att Emelie hamnade på första pallen i sin grupp. Så vi fick åka hem med en vinnare. HEJA HEJA EMELIE, NU BLIR DET SM!!! 

Me time
Allmänt  ❤ 2018-11-17

 
Det är tider som de här som jag är såååå tacksam över att jag har ett badkar till mitt förfogande. 
 
 
Det är kallt och mörkt ute och då behövs det ett bad med tända ljus och något dåligt på datorn som en kan skratta åt. Det är väldigt roligt att typ alla har någon gång redan känt det här och jag upplever det här för första gången.  

Tomten, jag har listan. Har du pengarna?
Allmänt  ❤ 2018-11-10

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktobermånad
Allmänt  ❤ 2018-11-03

Bästa med Oktober
 
 
 
Bästa med Oktober är helt klart att jag åkte till Göteborg, träffade mina babes och gick på Halloween på Liseberg. Det var super kallt och grått i Göteborg men det var helt klart dom finaste dagarna jag haft på länge! 
 
 
Sämsta med Oktober
 
 
Att jag bara hade ett dygn i Säffle. Hann knappt träffa pappa och hade ingen tid att hälsa på farfar.  
 
 
Det jag är stolast över
 
 
Att jag filmade in min första youtube video. Det är något jag har varit sugen på ett tag. Jag vill inte att ni som faktiskt läser min blogg ska gå och tro att jag fått hybris. Utan det här är bara ett roligt projekt som jag provar på och vill dela med till er. 
 
 
Något som gjorde mig glad
 
 
Hänga med Clara och hjälpa henne dekorera och inreda hennes lägenhet.  
 
 
Något som gjort mig ledsen
 
Helt klart att jag haft några pengar så jag inte kunnat köpa den här skönheten. 
 
 
Favorit Oktober-outfit
 
 
Alltid min gula tröja!
 
Bästa inköpet
 
 
 Bästa köpet går till Clara som unade sig den här pedestalen (jag kan ha tvingat henne att köpa den)...

Jag har blivit galen
Allmänt  ❤ 2018-11-02

 
 
Såååå youtube-kanalen fortsätter och nu låtsas jag vara någon slags DIY-Queen. Jag tvingade min syster att gå och köpa en pumpa åt mig. Och trots att Halloween tekniskt sätt redan varit så karvade jag den lilla pumpan och ställde ut den på balkongen.