Sockervadd, tacos och Parade
Allmänt  ❤ 2017-03-30

 

Ibland har du bara lust att komma till skolan och se ut som sockervadd. Gårdagen var ett sådant exempel. Jag köpte nämligen nya byxor på Monki i måndags, och är totalt förälskade i dom. 

 

 

Efter skolan så åkte jag och Emma hem till Johanna. Vi tre skulle äta tacos och sen åka till Arvika! Varför Arvika? Jo, Ingesunds folkhögskola sätter nu upp musikalen Parade. Vi såg ju den när den gick på Wermland Opera 2015, och alla vi tre blev alldeles upp över öronen kär i musikalen. Misstaget vi gjorde var ju att vi inte gick på den fler gånger än en. Så när Johanna berättade att Ingesund skulle sätta upp den bokade vi direkt biljetter. 

 

 

Tur att en har Johannas mamma som kan köra en hela vägen. Vi försökte få igång "Parade" soundtracket i bilen, men fick till slut nöja oss med att spela det ur Johannas mobil. 

 

 

När en kommer tidigt få en helt enkelt sätta sig ner och låtsas läsa programbladet när Johanna tar kort.

 

 
Kan ju säga att föreställningen var superbra! Alla som stod på scenen var så himla duktiga sångare. Det var små grejer som vi tänkte på när vi såg den, men då jämnför ju vi med Wermland Operas uppsätning. Och det kanske inte är det snällaste att jämnföra med. Så jag tycker verkligen att en ska ta chansen att se den. Dom kommer köra den ett tag till. Men gå inte 5:e April, för då är det ju premiär för Star people! Så du får du pallra dig ner till Arenan klockan 19:00 och njuta av ren teater!
 

Rep-lördag
Allmänt  ❤ 2017-03-29

 
 

Premiären för Star people närmar sig! Så i lördags hade vi genomdrag av hela föreställningen. Är så himla äkligt nervös och stressad för att premiären närmar sig. Skulle helst vilja ha genomdrag varje dag nu fram till premiär. Tyvärr så måste en ju ha svenska och annat sånt där viktigt. Så det är ju ganska bra att vi kan ta 4 timmar av en lördag och dra igenom allt. Och för att förgylla lördagen bestämde Signe att vi skulle ha lite mys hemma hos henne efter repet.

 
 
 
 
Snor Sallies bild från myset. Innan vi gick till Signe tog jag med mig några hungriga och köpte Max. Sen satt vi i Signes lägenhet och körde pek-leken, med andra ord, maffia och bara hade det bra. Perfekt slut dagen!
 
 

En sådär lagom Torsdag
Allmänt  ❤ 2017-03-27

Allt började med att jag hade tänkt fel på tiden när jag ställde klockan.

 

 

Jag fick springa in och väcka mamma, kolla om inte jag fick låna bilen. Tack och lov så fick jag det! Jag hann som tur är, för det var ingen vanlig torsdag. Just den torsdagen var det nämligen antagningsprov till teater. Och som trea får du då vara med och vara sufflörer till 01:orna. Och det var så himla kul att sitta med och se alla och vad dom hade tänkt sig med dom olika texterna. Tyvärr får en ju inte sitta hela dagen, för andra vill ju också sitta där. 

 

 

Men jag skulle ändå på eftermiddagen ha sminkprovning för Star People. Jag hann att prov sminka alla, så nu är allt klart för föreställningarna. Känns väldigt nervöst just nu!!!!

 

 
 
Med mig i bilen hem fick jag med mig Jonathan. Och har en fått sin studentmössa den morgonen, så är det faktiskt möss-tvång i bilen. Det var en perfekt lagom torsdag Om du frågar mig!
 

Från Elvis till Sia
Allmänt  ❤ 2017-03-15

 
I fredags hade jag lovat min vän Moa att jag skulle fota hennes studentföreställning. Så jag tänkte bara dela med mig om några bilder från konserten. Temat var från 50-talet till idag, en musikaliskresa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är faktiskt 98 dagar
Allmänt  ❤ 2017-03-12

 

 

 

 

Trots att det var 98 dagar till studenten så gick vi på 100 dagars fest i torsdags. 

 

Don't stop her now
Allmänt  ❤ 2017-03-08

 
 
 
Har du inga planera på fredag? Vill du inte titta på Fångarna på foretet? Skäms du lite för att du inte gjort något kulturellt på ett tag? PERFEKT!
NU fredagen den 10:e så har min kompis Moa hennes studentföreställning "Don't stop me now"! Föreställningen är hennes examensarbete, då hon går sista året på Estetiska skolans gymnasium i Arvika. Det kommer bjudas på bra musik och grym dans! Klicka HÄR så kommer du till hennes event på facebook, där finns det ännu mer information. Jag kommer vara där och ta kort, hoppas vi ses!
 

Fram och tillbaka
Allmänt  ❤ 2017-03-06

 
Efter Oscars galan hade jag två dagar då jag bara var. För sen var det dags att sätta sig i bilen och åka till Norrköping. Det var nämligen så att jag skulle ditt på jobbintervju (håller tummarna). Intervjun skulle vara tidigt på fredagen så pappa, jag och farmor åkte på Torsdagen så vi kunde spendera lite tid med faster Eva som bor i Norrköping! Väl hemma hos Eva dricker vi te och pratar om det ena och det andra!
 
 
Alldeles för snabbt så kom gruppintervjuer, jag tänker inte säga något förutom att jag tyckte det kändes bra. Direkt efteråt så körde pappa mig till Karlstad. Jag skulle nämligen sova över hos Clara, för på lördagen skulle jag hjälpa till när hon flyttade. Alla verkar tycka att det är konstigt, men jag ÄLSKAR att flytta. Att packa ihop och sortera allt en har bara för att liksom starta på nytt någon annan stans. Så när Clara undrade om jag ville hjälpa till, så skuttade jag av glädje! Jag och mamma har bott på samma ställe i typ 5 år?!?!? Äntligen så skulle någon iallafall flytta. Och flytten flöt på bra, jag och Clara satte ihop både sängar och bord, lyfte lådor och massa annat som en gör. 
 
 
Och ett absolut måste är ju pizza!
 
 
 Och efter pizzan så började vi göra iordning i Claras rum. Och det blev ju riktigt mysigt! 
 
 
Vi hann inte slappna av förens det var dags att bege sig till Arenan. Johanna hade nämligen lovat att bjuda på biljetter till Dramaverket. 
 
 
Det var lite annorlunda för nu var det dramaverker och en improgrupp från Göteborg, "Primalimpro". Båda improgrupperna var super bra och väldigt olika. Så det är mitt tips att gå på Dramaverket i Karlstad och Primalimpro när en är i Göteborg!
 
 
Så kom Söndagen och det var dags för mig att åka hem, men först skulle vi på världens bästa hemliga loppis. Tydligen så är Claras mamma med i någon loppisgrupp på Facebook. Och då hade hon fått reda om en loppis som hon och Clara sen vart på.
 
 
 Han som ägde loppisen hade bara öppet på söndagar, och han hade egentligen tänkt att inte haft det öppen men gjorde det för vår skull. Loppisen hade han i en lada där de blåste in genom springor. Det fanns allt mellan gamla klistermärken till vackra serviser.
 
 
Mycket därinne fångade mitt öga, men med mig hem kom bara den här tavlan. Har letat efter en ett tag nu. Det passade i rummet så bra!