Genrep på CCC
Allmänt  ❤ 2015-05-24

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördag när tåget rullade in i Karlstad stog Johanna och vänta på mig eftersom jag skulle sova över hos henne. Vi skulle nämligen söndag ha genrep och då var det lättare och roligare att sova över hos Johanna. För där kan en tittade på eurovision och få amerikanske pannkakor till frukost. 
Genrep gick helt okej, var några grejer som kunde ha varit bättre. Men det var jättekul att få pröva att stå på scenen och jag är redo för morgondagen! 

Slå Pattarna i taket
Allmänt  ❤ 2015-05-24

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SLÅ PATTARNA I TAKET!
Nu i höst kommer systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf ut på turne med deras nya show "Slå pattarna i taket". De valde att göra på det sättet att varje stad de skulle besöka fick ha en ambasadör som skulle få komma till Stockholm, få lära sig om showen och hur en kan marknadsföra stenhårt så att alla föreställningar är fullsatta. Lilla jag åkte ju då för Säffle. *SKRIKER OCH GRÅTER AV LYCKA*
I fredags skulle vi träffas på Södra Teatern och mingla lite och sen på lördag verkligen sätta oss ner och prata om Slå pattarna i taket. Jag har verkligen haft den bästa helgen någonsin, trots förkylning. Det är en sån speciell känsla att vara omringad av massa underbara och coola människor som har liknande åtsikter som du och kommer från alla olika städer i Sverige. Och såklart att få träffa Bianca och Tiffany som är så trevliga och är minst lika peppade på att få träffa dig som du är på att få träffa dom. 
Nu när jag är hemma är jag fylld av insperation och är super peppad inför den 24:e November då Slå pattarna i taket kommer till Medis i Säffle. Håll ögonen öppna på sociala medier, för snart börjar marknadsföringen! ;)
 

Bara massa bilder från UKM Läns
Allmänt  ❤ 2015-05-12

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köpa, måla, bygga
Allmänt  ❤ 2015-05-02

1:a Maj åkte jag, mamma och Elin till Bergvik och IKEA. Det slutade med att vi åkte hem med hela bilen full,i bilen fanns bland annat mitt nya sängbord. Dock var det en så ful färg så jag målade om hela sängbordet! 
 
 
Sen imorse när alla delar var torra så hjäplte mamma mig att sätta ihop den. Nu står den brevid säng, luktar fortfarande lite färg...