Bal insperation
Allmänt  ❤ 2016-10-16

 
   
 
 
   
 
  
 
 
 
 

Första är alltid gratis
Allmänt  ❤ 2016-10-07

17 år i staden, eller ja... Inte längre, för igår fyllde Johanna äntligen 18!!! De firar en såklart med att åka till Örebro och gå på Veronica Maggio. Bodde på typ finaste hotellet, 2 minuter ifrån klubben som Veronica spela på. Och när vi kom ditt så var en ju bara tvungen att bjuda Johanna på sin (första?) drink, för den första är ju alltid gratis! Så satt vi där närmast scenen, pratade med örebroare och drack drinkar. Sen kom äntligen grymma Veronica och bara briljerade. Nu har vi ätit hotellfrukost, Johanna sitter på buss mot Karlstad och jag väntar på tåg till Stockholm. Fler äventyr väntar!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet är inte för amatörer
Allmänt  ❤ 2016-10-02

 
Då var det dags, att på riktigt inse att en går sista året av gymnasiet. Varför? Jo, vi åkte på studieresan. Sista resan vi alla gör tillsammans. Ohhh gud, nu blev det litet sorgligt... Det var ingen sorglig resa, utan den var väldigt trevlig. 3 dagar i Stockholm, 3 föreställningar och massa museer. T.ex. var vi på Strindbergmuseet, Agust Strindbergs sista lägenhet som har gjorts om till ett musee. Måste vara snyggaste lägenhetsbyggnaden jag någonsin varit i, "blåa tornet".
 
 
Bara hissen är ju ett mästerverk i sig!
 
 
Vi flyttar nog in i trappuppgången.
 
 
Svåra esteter!
 
 
Sen vidare från ena sidan av drottninggatan till andra, där dansmuseet finns. Varför går teatrare på dansmuseet? för att det är så vackert, har snygga kostymer och flera dockor.
 
 
 
 
När vi fick lite fritid vandrade jag, Clara, Linus och Johanna genom Gamla stan och vidare till Söder där vi skulle äta mat hos Elin. Lyxigaste på studieresa är ju att få hemlagad gratis mat. Och så var det ju himla mysigt att få lite tid med Elin. Vi var tvugna att gå alldeles för snart för att hinna till Dramatens scen Elverket.
 
 
Fina Clara vid Karlaplan presic innan vi gick in och såg "den fjättrade prometheus". Vilket kanske inte var min favorit pjäs, men definitivt intressant att kolla på. Och en promenad hem till vandrarhemmet fick avsluta förstadagen. Andra dagen regnade det så kameran fick bli kvar på vandrarhemmet när vi besökte Stockholms dramatiska högskola, var på moderna museet och såg Fadren på stadsteatern (rekomenderar starkt!!!)
 
 
Fredag var det fri hopp och lek, men några av oss i teater fick chansen att se på ett soloprojekt gjord av en elev på mim-linjen, stockholms dramatiska högskola. "Lilith" absolut bästa på hela resan! Superbra gjord och jättespännande att höra om myten om Lilith. 
 
 
Spännda precis innan vi skulle in och se på föreställningen.
 
 
Babes på Södermanna! Bästa matkappet under resan, 59kr för en halloumirulle. JA TACK!!!! Och det fick avsluta resan. Så kom en hem till Säffle som bjöd på "My fair Lady" premiär i Lördags. SäffleOperan gör det igen, en succé!