2015- ett sånt år
Allmänt  ❤ 2015-12-27

Januari
Redan 2014 fattade jag att 2015 skulle bli ett år jag aldrig skulle glömma. Jag åkte nämligen till Kap Verde den 1:a januari med Mamma och Elin. Resan ditt kanske var hemsk, men att spendera två veckor i Kap verde och få lite sol på sig var inte fel.
 
 
 
 
 
Februari
 
Så spenderade jag tid i Stockholm och fick njuta av en julklapp jag fick av Elin, biljetter till musikalen "Livet är en schlager". Den 5:e februari blev jag påmind om vilken härlig klass det är jag går i, eftersom den dagen var det Signes födelsedag. Då bestämde sig vi som går teater att överraksa Signe med ballonger och tårta i teater salen. Jag fick äntligen fota med Alexandra ute i snön och tog några av mina favorit bilder.
 
  
 
 
Mars
Mars var en månad där jag fick jobba kreativt. Det var dags för UKM i Säffle som hade temat cirkus. Fotade med Emma. 
 
 
 
 
April
JAG FYLLDE 17!!! Det firade jag med att åka till Göteborg med Jennifer och Moa för att se Kristina från duvemåla. Och så hade vi en sån tur att Kaj hade tid att visa oss runt på GöteborgsOperan innan föreställningen började. Det var en super mysig resa med underbara vänner och en fantastisk föreställning!
 
 
 
Maj
I maj åkte jag en helg till Stocckholm för att gå på ambassadör möte för föreställningen "Slå pattarna i taket". Där träffade jag grymma människor och två av mina hjältar, Bianca och Tiffany Kronlöf. Och där började min arbete med att marknadsföra föreställningen i Säffle. Sen fick jag åka snabbt hem på söndag eftersom nästa dag skulle klassen ha uppspel på CCC med sketcher vi hade hållt på med under våren.
 
  
 
 
Juni
Äntligen dags för sommarlov. Min fina vän Viktor tog studenten i juni och då fick jag komma och ta kort på honom innan balen. Så fotade jag och Alexandra i skogen vid henne. Började sommarjobba på "Mitt dröm sommarjobb"
 
 
 
 
Juli
Fortsatte jobba, i och med mitt jobb fick jag fotopass till Putte i parken. Vilken innebar att jag fick fota grymma Beatrice Eli, Markus Krunegård och Silvana Imam. Juli den 25:e var en dag som gick till historien. Nämligen första Säffle Pride. 
 
 
 
Augusti
Åkte på Stockholm Pride med syster. Åkte till Göteborg med Johanna och var på Way out West. Simmade i havet på förmiddagen tittade på grymma artister på eftermiddagen. Började 2:a året på gymnasiet och kollationering för "The producers". 
 
 
 
 
September
Är i fullgång med rep inför The producers. Hinner ändå var med och arrangera kultur nattens unga scen och fota lite mer med Alex.
 
 
 
 
Oktober
Den 5:e oktober fyllde Johanna år. Så några tjejer i klassen (inklusive mig) åkte hem till henne efter skolan och överraksade med Pizza och pyjamas party. Premiär för The producers gick galant! 
 
 
 
 
 
November
På höstlovet åkte jag och mamma till Elin och spenderade en helg på hotell. Vi åt gott, gick på teater och hade det bra. På alla andra helger hade jag spelhelg och fick umgås med underbara människor. 24:e November var det Slå pattarna i taket i slå, showen var så himla grym.
 
 
 
 
December
Den hektiska månaden december, med julhandel, sista proven, Har hjälpt min syster flytta, haft rep helg med Best in show och helt utan snö (Tills idag). 
 
  
 
 
Dock tror jag inte att 2016 kommer bli sämre än 2015. Har mänligen inplanerat en resa till London med Johanna, Spela upp Best in Show, hade tänkt att fylla 18, åka på Way out West, börja 3:an och kanske åka på studentresa. Men vi får se! 
 
 
 
 

Best in Show rep
Allmänt  ❤ 2015-12-06

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredags åkte jag och Johanna till Kristinehamn och tittade på Brogårn´s estet treors uppsätning av Spring Awekning. De var super duktiga, det var extremt inspirerande. Insperationen hade jag med mig för nästa dag var det dags för rep med ESDT14s musikal Best in Show. Vi hann köra igenom typ 12 scener och totallt är det 17, men vi har fortfarande saker vi måste finslipa på.
Det var väldigt speciellt att titta på när ens klasskamrater repade på en scenen för dom kan vara så himla professionella. Så tycker jag att det alltid är ett nöje att få se på dansarena när de gör det som dom är bäst på. Och sen att få höra klassen sjunga sångtexter som jag, Johanna, Klara och Sallie har skrivit, det var overkligt. Jag tror om vi tar vara på tiden vi har så kommer det bli en super bra musikal, så missa inte Best in Show i Februari! 

Önskelistan
Allmänt  ❤ 2015-12-02