Oh, vilken härlig dag
Allmänt  ❤ 2017-04-25

 
Vi hade uder hela resan haft väldigt mycket tur. Fått dom sista platserna i touren osv. Men den turen var inte med oss den torsdag morgonen. Vi skulle över bron till andra delen av Budapest för att bada på Budapest typ mest omtyckta badhus. Vi var först tvugna att gå över helvetesbro, det regnade och blåste. Sen när vi äntligen var över och inne i badhuset visar det sig att det var bara för män den dagen. Så vi fick gå tillbacka över helvetesbron för då bestämde vi att åka till Saluhallen istället. 
 
 
I saluhallen hade dom massa rolig mat och töntiga souvenier. Vi fick reda på att paprika tydligen är en stor grej i Ungern. Så då fick en ju köpa sig en påse paprika pulver där, så en hade något att ge till mamma.
 
 
Sen hade vi tur att det näst bästa badet hade öppet för alla. Det var också det badet som jag hade tittat mest på, så jag var så taggad. Széchenyi termalbad är den gula byggnaden som syns på bilden. 
 
 
Så himla vackert där inne!!! Det hade precis slutat regna när vi kom ut och klev ner i poolen. Dom hade två utomhuspooler, en normal varm och en 37 grader. Den med 37 grader var så varm att ens fötter kokade först när en klev i. 
 
 
Fancy tjejer i ett fancy bad.
 
 
HUR SNYGG??? DÖR!!!
 
 
Ah... och där var jag också... 
 
 
När en kom ut från badet så känndes en alldeles mör. Var tvugna att stanna en längre stund i lägenheten bara för att orka ta oss iväg till den vegetarisk resturangen där vi skulle äta middag. 
 
 
Jag åt någon variant av en Ungersk rätt. Osäcker på vad det kallas, men det var fake-korv och kål i. Och det var på riktigt så gott!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback