Sockervadd, tacos och Parade
Allmänt  ❤ 2017-03-30

 

Ibland har du bara lust att komma till skolan och se ut som sockervadd. Gårdagen var ett sådant exempel. Jag köpte nämligen nya byxor på Monki i måndags, och är totalt förälskade i dom. 

 

 

Efter skolan så åkte jag och Emma hem till Johanna. Vi tre skulle äta tacos och sen åka till Arvika! Varför Arvika? Jo, Ingesunds folkhögskola sätter nu upp musikalen Parade. Vi såg ju den när den gick på Wermland Opera 2015, och alla vi tre blev alldeles upp över öronen kär i musikalen. Misstaget vi gjorde var ju att vi inte gick på den fler gånger än en. Så när Johanna berättade att Ingesund skulle sätta upp den bokade vi direkt biljetter. 

 

 

Tur att en har Johannas mamma som kan köra en hela vägen. Vi försökte få igång "Parade" soundtracket i bilen, men fick till slut nöja oss med att spela det ur Johannas mobil. 

 

 

När en kommer tidigt få en helt enkelt sätta sig ner och låtsas läsa programbladet när Johanna tar kort.

 

 
Kan ju säga att föreställningen var superbra! Alla som stod på scenen var så himla duktiga sångare. Det var små grejer som vi tänkte på när vi såg den, men då jämnför ju vi med Wermland Operas uppsätning. Och det kanske inte är det snällaste att jämnföra med. Så jag tycker verkligen att en ska ta chansen att se den. Dom kommer köra den ett tag till. Men gå inte 5:e April, för då är det ju premiär för Star people! Så du får du pallra dig ner till Arenan klockan 19:00 och njuta av ren teater!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback